Markíza spustila Super TV

Markíza spustila Super TV

Skupina Markíza v uplynulých dňoch spustila nový web Super TV. Na jednom mieste združuje všetok videoobsah produkovaný špeciálne pre web.

 


„Už v úvodnej beta verzii ide o jeden z najbohatších videoarchívov, ktoré sú na Slovensku k dispozícii, s množstvom kvalitného obsahu," tvrdí PR oddelenie skupiny Markíza.

 

Televízia už má jedno miesto združujúce televízny videoobsah platenú video on-demand platformu VOYO.SK, ktorá pokračuje v nezmenenej podobe.
Návštevníci „v sekcii Super TV nájdu na jednom mieste všetky zaujímavosti zo zákulisia televízie - rozhovory s obľúbenými hercami, vystrihnuté scény, naše nové webové relácie a množstvo ďalšieho jedinečného obsahu," povedal Michal Razim riaditeľ Centra interaktivity skupiny Markíza.

Pod značkou Super TV uviedla skupina Markíza uplynulú jar na trh pilotný projekt social TV - sériu živých internetových streamov zo zákulisia speváckej súťaže SuperStar. „Nová videosekcia s rovnakým názvom aj logom má ambíciu nadviazať na tento úspešný projekt a pokračovať v budovaní brandu. Ďalšie špeciálne živé prenosy z chystaných projektov TV Markíza už budú niesť názov Super TV Live," píše v tlačovej správe Markíza.