5G sieť od O2 je dostupná v ďalších 28 lokalitách na Slovensku. O2 svojim zákazníkom stále pomáha, aby sa na ňu nastavili

5G sieť od O2 je dostupná v ďalších 28 lokalitách na Slovensku. O2 svojim zákazníkom stále pomáha, aby sa na ňu nastavili

O2 rozširuje vlastnú 5G sieť do ďalších lokalít na Slovensku. Od konca júna operátor pokryl 28 nových lokalít. Celkovo tak O2 pokrýva najmodernejšou sieťou už 143 lokalít na Slovensku. O2 aj naďalej pomáha zákazníkom nastaviť sa na 5G sieť a umožňuje výhodne získať aj nové 5G telefóny.

O2 naďalej overuje pripravenosť zákazníkov na 5G

Snahou O2 je, aby čo najviac zákazníkov využívalo výhody 5G siete a preto im naďalej ponúka možnosť overiť si, či majú kompatibilné zariadenie, SIM kartu a správne nastavenia siete vo svojom zariadení. Zároveň si zákazníci môžu vybrať na predajni z bohatej ponuky 5G telefónov, pričom vybraných 6 modelov O2 cenovo ešte viac zvýhodnilo až do výšky 144 eur.

5G sieť pre mobilné zariadenia

Výhody pripojenia v 5G sieti zažijú zákazníci s kompatibilným zariadením, s ktorým sa nachádzajú v jej pokrytí. Dosahované rýchlosti pripojenia závisia od rádiových parametrov v danej lokalite ako aj od konkrétneho koncového zariadenia, teda telefónu. Zákazníci si môžu na mape jednoducho overiť, či sa nachádzajú v 5G pokrytí.

Nové lokality v 5G sieti od O2 ku koncu júla 2022