4ka podporuje mladých a v čase inflácie prináša študentom veľa dát za ešte lepšiu cenu

4ka podporuje mladých a v čase inflácie prináša študentom veľa dát za ešte lepšiu cenu

Podľa exkluzívnej ankety pre 4ku až 88% mladých pociťuje zhoršenie svojej životnej situácie, no zároveň sa nechce obmedzovať pri používaní svojho mobilného telefónu. Najmladší mobilný operátor sa im rozhodol pomôcť v neľahkých časoch a prichádza s novým paušálom SLOBODA pre MLADÝCH. A ako je už v prípade 4ky zvykom, obsahuje okrem predplatených minút a SMS aj slušnú dávku dát.

„Máme spolu vzťah už roky. Minimálne od jesene 2017, keď sme ako prvý operátor na Slovensku priniesli prvý nový paušál s nekonečnými dátami. S nimi v ruke vyrástla na Slovensku nová generácia mladých ľudí, ktorí už nepoznali ten blbý pocit obmedzovať sa pri používaní svojho mobilu. Ceníme si dôveru, ktorú nám mladí zákazníci už roky dávajú a zároveň si uvedomujeme, že to nemajú dnes ľahké. Aj preto chceme podporiť každého žiaka či študenta a prichádzame so špeciálnym produktom pre nich,“ hovorí vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

Jeho slová potvrdzuje aj online anketa 4ky realizovanej koncom apríla prostredníctvom portálu pre mladých StartitUP.sk, ktorej sa zúčastnili až dve tisícky respondentov. Až 9 z 10 mladých ľudí pociťuje zhoršenie svojej finančnej situácie v súvislosti s infláciou. Až 59% mladých ľudí chce svoju zhoršujúcu sa finančnú situáciu riešiť tým, že začnú viac šetriť. Najviac mladí šetria na kúpe oblečenia či novej elektroniky (42%), štvrtina opýtaných obmedzuje cestovanie a tretina redukuje účasť na párty či inej forme zábavy.

„Čo je ale najdesivejšie zistenie, 6% mladých chce kvôli zhoršeniu svojej situácie opustiť školu a až 19% opýtaných zvažuje odchod z krajiny a nový život za hranicami. Ako mobilný operátor nevieme pre nich urobiť viac, než im ponúknuť výhodnejší produkt v čase, keď iní zdražujú,“ vraví marketingový riaditeľ 4ky Roland Kyška.

Jeho slová potvrdzujú aj ďalšie dáta z prieskumu, podľa ktorých sa až 87% mladých nechce obmedzovať pri používaní mobilu a 57% by privítalo špeciálny paušál pre študentov.

„Za štyri eurá u nás dostane každý žiak alebo študent vo veku od 6 do 26 rokov okrem 50 minút alebo SMS aj 4 GB dát v SR aj EÚ na 30 dní. To je skutočne skvelá ponuka pre každého, či už chce využiť dáta na vzdelávanie alebo zábavu v akejkoľvek kombinácii. Ak sa niekomu dáta mália, môže si za ďalších 6 eur dokúpiť ďalších 16 GB dát,“ prezrádza detailu produktu SLOBODA pre MLADÝCH Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície 4ka.

SLOBODA pre MLADÝCH: Veľa dát doma aj v EÚ

• 4 GB dát v SR a EÚ už v základe za 4 eurá
• 50 minút alebo SMS v cene
• s balíkom DÁTA NAVYŠE spolu až 20 GB dát v SR za dodatočných 6 EUR

Nový študentský paušál SLOBODA pre MLADÝCH obsahuje v základe 50 MIN/SMS a 4GB dát, ktoré je možné čerpať v rámci SR aj celej EÚ a to za zvýhodnenú cenu 4 EUR na 30 dní. V rozšírenej verzii SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE je k dispozícii až 20 GB dát (z toho 9,56 GB v EÚ) a 50 MIN/SMS v celej EÚ za 10 EUR na 30 dní. Podobne ako ostatné paušály z rodiny SLOBODA platí aj pre SLOBODU pre MLADÝCH automatická obnova každých 30 dní a možnosť aktivovať si paušál aj viackrát počas platnosti paušálu.

Online aktivácia cez appku či samoobslužnú zónu

Ide o nový paušál 4ky, ktorý sa dá aktivovať online. Ponuku si študenti môžu aktivovať priamo v mobilnej aplikácii Moja 4ka alebo cez zákaznícky portál Moja zóna na webe operátora, stačí predložiť študentský preukaz, ako je napr. karta ISIC alebo Potvrdenie o návšteve školy.

Takto chutí SLOBODA pre MLADÝCH

4ka podporí aj mladých umelcov cez grantový program SLOBODA pre MLADÝCH

Slovenský telekomunikačný operátor 4ka otvára grantový program pre mladých hudobníkov. Cez grantový program SLOBODA pre MLADÝCH podporí mladých slovenských umelcov v ich ďalšej tvorbe. Práve v kampani na nový študentský paušál predstavuje operátor mladých umelcov - hudobníka The Curly Simon, či novovzniknutú slovenskú kolaboráciu dvoch mladých hudobníčok Meowlau X Val, ktorí sa stali tvárami reklamnej kampane v online priestore.

Mladí speváci, či kapely vo veku do 26 rokov sa môžu uchádzať o grant do výšky 4 000 EUR. Grant môžu víťazi využiť napr. na vytvorenie hudobného videoklipu či zorganizovanie alebo nahratie hudobného vystúpenia alebo koncertu. V rámci prvého ročníka Grantového programu pre kalendárny rok 2023 4ka rozdelí celkovú sumu 16 000,- EUR medzi 4 granty v rovnakej výške 4 000 EUR. Prihlásiť sa do grantového programu môžu mladí umelci do konca mája na webe www.4ka.sk/fix/grant.