Profesia má nové weby – s inzerciou prác v domácnosti či opatrovaním

 Profesia má nové weby – s inzerciou prác v domácnosti či opatrovaním Foto: Domelia.sk

Profesia kúpila web Domelia.sk, ktorý sa zaoberá inzerciou prác a hľadaním ľudí na pomoc v domácnosti, na pomoc s doučovaním alebo opatrovaním.


Súčasťou kúpy je aj rovnako zameraný portál Domelia.cz v Českej republike.
Na portáli Domelia.sk rodiny alebo jednotlivci môžu zadávať svoje inzeráty v prípade, že hľadajú jednorazovo alebo pravidelne človeka, ktorý im pomôže s malými prácami najmä v oblasti služieb. Na druhej strane pre registrovaných klientov poskytuje možnosť inzerovať svoje služby na jednotlivé práce spadajúce do pôsobnosti portálu.
„Ako dominantný hráč na slovenskom trhu s pracovnou inzerciou chceme pokrývať všetky oblasti pracovného trhu od veľkých firemných klientov až po jednotlivcov. Vďaka kúpe sme rozšírili svoje pôsobenie aj na rodiny a jednotlivcov, ktorí jednorazovo potrebujú pomoc z oblasti služieb," povedala výkonná riaditeľka spoločnosti Profesia Ivana Molnárová.
Web prejde v najbližších mesiacoch redizajnom, no aj po ňom zostane na vlastnej doméne, na ktorú bude Profesia.sk technicky a marketingovo zastrešovať.
Spoločnosť Domelia bola založená v roku 2009, kedy spustila aj svoj prvý web Domelia.sk. O rok neskôr rozšírila svoje pôsobenie aj do susednej Českej republiky, kde prevádzkuje portál Domelie.cz.
V súčasnosti spoločnosť eviduje 33 400 registrovaných klientov na strane používateľov aj na strane poskytovateľov služieb.