4ka novinky v e-shope: Takmer dve desiatky nových zariadení, nový HONOR, aj zľava na mobil

4ka novinky v e-shope: Takmer dve desiatky nových zariadení, nový HONOR, aj zľava na mobil Zdroj: 4ka

Telekomunikačný operátor 4ka prináša na jeseň bohatú nádielku nových zariadení. V ponuke operátora pribudli takmer dve desiatky nových zariadení. Nechýbajú vlajkové lode osvedčených značiek Apple, Samsung, Motorola a Xiaomi. Úplnou novinkou sú hneď 4 zariadenia značky Honor. V ponuke 4ky pribudlo 15 nových mobilných telefónov, 1 tablet a 3 notebooky v rôznych cenových kategóriách. Operátor naďalej ponúka aj zľavu 3 až 7 eur mesačne na všetky zariadenia v ponuke až do výšky 210 EUR.

Najširšia ponuka zariadení v eshope 4ky - bestsellery, vlajkové lode aj skladačky

• Až 45 zariadení v ponuke
• 19 noviniek
◦ 15 smartfónov
◦ 3 notebooky Lenovo
◦ 1 tablet Honor

V ponuke operátora pribudli bestsellery Xiaomi Redmi 12 5G a Xiaomi Redmi Note 12S a Motorola Moto G73 5G, ktoré ponúkajú za málo peňazí veľa muziky. Okrem toho operátor pridal aj prémiové modely Samsung, Xiaomi a Motorola. Od Samsungu sú dostupné TOP modely Samsung Galaxy Z Flip5, Samsung Galaxy S23 Ultra a Samsung Galaxy Z Fold5. Za zmienku stoja aj najnovšie modely čínskeho výrobcu Xiaomi 13T a Xiaomi 13T Pro, ktoré poskytujú maximálny výkon a výbavu vlajkovej lode. Medzi TOP telefóny v ponuke operátora jednoznačne patria aj smartfóny – nadupaná Motorola Edge 40 a skladacie „véčka“ Motorola Razr 40 a Motorola Razr 40 Ultra.

„Túto jeseň sme pripravili vo 4ke doteraz najširšiu ponuku až 45 zariadení. Zaradili sme do ponuky aj značku HONOR, ktorá ponúka to, čo naši zákazníci oceňujú – vysokú kvalitu za priaznivú cenu. Zároveň sme ponechali pre zákazníkov Bonus na mobil, s ktorým môžu ušetriť až do 210 EUR,“ hovorí Andrea Čagalová, senior produktová manažérka 4ka.

Nová značka v ponuke 4ky - HONOR

4ka zaradila do ponuky hneď štvoricu zariadení značky Honor. Trojicu smartfónov vrátane vlajkových lodí Honor 90 5G a Honor Magic5 Pro a tiež mid-endový Honor Magic5 Lite. Posledným zástupcom v ponuke je tablet Honor Pad X8 s  kvalitným FullHD displejom.

Trojica nových notebookov Lenovo


V eshope na webe 4ky pribudli okrem telefónov aj tri zaujímavé modely notebookov značky Lenovo. Najlacnejším modelom je elegantný tenký a ľahučký notebook Lenovo IdeaPad 3, vhodný pre študentov, kancelársku prácu či multimédiá. Vysoký výkon za priaznivú cenu ponúka notebook Lenovo ThinkPad L15 s matným Full HD displejom a integrovanou grafickou kartou Radeon. Na kreatívnu prácu je vhodný notebook Lenovo IdeaPad Flex 5, ktorý je možné preklopiť do režimu tabletu. Notebook je vybavený dotykovým displejom a grafickou kartou Intel Iris Xe Graphics, ktorá poskytuje dostatok výkonu aj pre použitie s grafickým softvérom.

Nové zariadenia v ponuke 4ky (plná cena bez Bonusu na mobil):