Letný refresh mobilných zariadení v ponuke 4ky

Letný refresh mobilných zariadení v ponuke 4ky

Telekomunikačný operátor 4ka vynovil na leto ponuku zariadení, ktoré si môžu zákazníci zakúpiť k niektorému z mobilných paušálov SLOBODA. V ponuke 4ky pribudne 16 nových zariadení, z toho 12 telefónov, tablet Xiaomi, dva notebooky Lenovo a TV Samsung. Spolu si tak budú môcť zákazníci vo 4ke vybrať z ponuky 50 zariadení.

Bestsellery v letnej ponuke 4ka

Vo 4ke sa obľube medzi zákazníkmi tešia okrem TOP modelov výrobcov aj lacnejšie kúsky a preto ani v novej ponuke nechýbajú vlajkové lode, ale aj telefóny s výborným pomerom ceny a kvality. Zároveň je možné na zariadenia využiť aj Bonus na telefón v podobe zľavy vo výške 3, 5 alebo 7 EUR z mesačného poplatku, v závislosti od zvoleného paušálu, vďaka čomu môže zákazník ušetriť až do 210 € z ceny zariadenia. Stále platí, že výška Bonusu za telefón, alebo iné zariadenie sa uplatňuje podľa typu paušálu a počtu mesačných poplatkov za telefón (12, 18, 24, 30 mesiacov), ktorý si zákazník 4ky pri kúpe vyberie, a to až do výšky 210 €.

Medzi bestsellery letnej sezóny zaradila 4ka päť modelov smartfónov, dva od Xiaomi, pričom prvým je cenovo dostupný Xiaomi Redmi 13C, ktorý môžu mať zákazníci pri platbe na 24 mesiacov už od 5,25 €. Druhým bestsellerom vo 4ke má ambíciu sa stať Xiaomi Poco X6 Pro 5G, ktorý zákazníkov zaujme hlavne nekompromisným výkonom za priaznivú cenu. Ďalšími pomyselnými bestsellermi budú nové vlajkové lode od Samsungu, od základnej verzie Samsung Galaxy S24, cez Samsung Galaxy S24+ až po top model Samsung Galaxy S24 Ultra so vstavaným perom S Pen.

Novinky v ponuke 4ky:

Výpredaj starších modelov za ešte výhodnejšie ceny

Okrem zaradenia noviniek 4ka zároveň znížila cenu pre 27 zariadení, vrátane smart hodiniek, či herných konzol, ktoré ponúka za výpredajovú cenu. V závislosti od zariadenia sa zľavy pohybujú od 18 až do 180 €. Napr. obľúbené telefóny Apple iPhone 14, Apple iPhone 15 či Apple iPhone 15 Pro majú zákazníci teraz lacnejšie až o 90 €.

Zariadenia s akciovou cenou: