Fanúšik, ktorého kamery ukázali pri podriemkavaní, chce odškodné

Fanúšik, ktorého kamery ukázali pri podriemkavaní, chce odškodné

Video amerického futbalu s pochrapkávajúcim fanúšikom má dozvuky. Fanúšik New York Yankees sa prebudil a po niekoľkých mesiacoch chce mastné odškodné.

 

 

Fanúšik 26 ročný htmlAndrew Rector, ktorého podriemkavanie v hľadisku počas priameho prenosu stretnutia americkej bejzbalovej ligy medzi tímami NY Yankees a Boston Red Sox sprostredkovali televízne kamery, zažaloval televíznu stanicu ESPN, americkú bejzbalovú federáciu i tím z New Yorku a požaduje odškodné desať miliónov dolárov (cca 7,4 milióna eur). O odškodnom informovali viaceré americké médiá aj The New York Times, všimla si to agentúra TASR.

Fanúšik v zdôvodnení uviedol, že komentátori priameho prenosu sa zabávali na jeho mikrospánku a ohovárali ho, čím zničili jeho povesť a spôsobili mu duševnú traumu.

Traumu potvrdila aj jeho nahnevaná mama. "Bolo to neuveriteľné. Všade, kde sa potom objavil, sa na ňom ľudia zabávali," povedala pre New York Times.

Podľa neho fanúšik v zdôvodnení uviedol, že komentátori priameho prenosu sa zabávali na jeho mikrospánku a ohovárali ho, čím zničili jeho povesť a spôsobili mu duševnú traumu.

Matka fanúšika, ktorý je momentálne mimo územia USA, pre New York Times uviedla, že od moderátorov to nebolo pekné: "Bolo to neuveriteľné. Všade, kde sa potom objavil, sa na ňom ľudia zabávali." Čítajte viac: http://www.ta3.com/clanok/1043352/fanusik-ktoreho-kamery-ukazali-pri-podriemkavani-v-hladisku-chce-odskodne.html
Andrew Rector zaspal počas zápasu 13. apríla medzi Yankees a konkurenčným tímom Boston Red Sox.