Pellegrini najprv zavesil selfie, potom ho vypískali

Pellegrini najprv zavesil selfie, potom ho vypískali Reprofoto

Politický marketing v praxi: Predseda parlamentu Peter Pellegrini dnes už vie, že plná hala žien na oslavách MDŽ a plná hala na hokejovom zápase nie je to isté.

 

 

V nedeľu na Majstrovstvách sveta v hokeji Slovensko po predĺžení zvíťazilo nad Bieloruskom 2:1. Na zápase v Ostrave bol aj predseda parlamentu Peter Pellegrini zo Smeru. Počas zápasu politik zavesil na verejný facebookový profil svoju fotku s hokejistami v pozadí s komentárom, že je to jeho prvá selfie a dúfa, že sa fotí s budúcimi majstrami. O pár minút už Pellegrini zažil nemilé prekvapenie. Keď vyšiel na ľad odovzdávať ceny pre najlepších hráčov, hala pískala. Výsledkom jeho pár sekundového vystúpenia na ľade sú videá plné nadávok a piskotu, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach.

Odporúčame aj: Pellegrini hrá v spote traktoristu

Na facebookovom profile politika pribúdali kritické aj vulgárne komentáre. Pellegrini svoju fotku s hokejistami v pozadí preto stiahol s vysvetlením: „O odovzdanie cien najlepším hráčom dnešného zápasu ma požiadali organizátori majstrovstiev. Reakcia divákov ma zaskočila, no ešte viac rozporuplná diskusia s vulgarizmami, ktorá sa tu strhla. Preto som status stiahol. Chalanom budem držať v ďalších zápasoch palce rovnako, ako dnes a aj vždy predtým."

O odovzdanie cien najlepším hráčom dnešného zápasu ma požiadali organizátori majstrovstiev. Reakcia divákov ma zaskoč...

Posted by Peter Pellegrini on 3. máj 2015