IKEA spustila na Slovensku on-line predaj

IKEA spustila na Slovensku on-line predaj Foto: Ikea

IKEA nové služby nazvala „Klikni a vyzdvihni" a „Klikni a dovezieme".

 

 

Spoločnosť IKEA oznámila, že od dnešného dňa (15. februára) môžu zákazníci IKEA na Slovensku nakupovať aj online.
Zákazníci na celom Slovensku si teraz môžu vybrať, zaplatiť a objednať dopravu bytového zariadenia IKEA na stránke www.IKEA.sk, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Doposiaľ možnosť on-line nákupu spoločnosť na Slovensku neponúkala. „Naši zákazníci sa dlhodobo a veľmi silne dožadovali možnosti nakúpiť výrobky IKEA prostredníctvom internetu, a preto sme radi, že im od dnes môžeme ponúknuť službu Nákup on-line. Naším cieľom je neustále zlepšovať kvalitu našich služieb a práve prostredníctvom nákupu on-line výrazným spôsobom zvýšime dostupnosť našich výrobkov a riešení pre čo najviac zákazníkov na celom Slovensku," hovorí Marek Feltl, generálny riaditeľ IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

IKEA nové služby nazvala „Klikni a vyzdvihni" a „Klikni a dovezieme". Zákazníci sa môžu v rámci nákupu on-line rozhodnúť, aké z ponúkaných služieb a možností využijú. Na www.IKEA.sk si vyberú tovar, vložia ho do nákupného zoznamu a následne sa rozhodnú, či si tovar vyzdvihnú priamo v obchodnom dome (Klikni a vyzdvihni), alebo využijú služby dopravy (Klikni a dovezieme). Zákazník si zvolí časové okno, kedy si tovar vyzdvihne v obchodnom dome IKEA, alebo kedy mu bude tovar doručený. Ďalším krokom je platba on-line.

Na stránke sa možnosť on-line nákupu ponúkne pri výbere konkrétného výrobku a následnej platbe:

Zdroj: web IKEA

Ceny za vyzdvyhnutie tovaru a doručenie sa pohybujú v rozmedzí od 35 do 99 eur podľa miesta doručenia.

 

Zákazníci si môžu vybrať prakticky z celého sortimentu niekoľko tisíc výrobkov IKEA, okrem špecifických produktov ako napr. rastliny, metrový textil či potraviny. „Ceny dopravy a ceny za vyzdvihnutie tovaru podľa nákupného zoznamu budú pre zákazníkov služby Nákupu on-line rovnaké ako pre zákazníkov, ktorí si túto službu objednajú v obchodnom dome a výška ceny bude jednotná bez ohľadu na množstvo a hmotnosť tovaru," hovorí Nina Maláková, manažérka eCommerce v IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Spustenie služby Nákup on-line v IKEA Bratislava je súčasťou globálneho riešenia IKEA eCommerce.

Rovnakú službu spustila spoločnosť v Českej republike v septembri minulého roka.