Deadline na prihlášky do súťaže PROKOP je predĺžený

Deadline na prihlášky do súťaže PROKOP je predĺžený Foto: APRSR

Asociácia PR Slovenskej republiky (APRSR), ktorá organizuje už 8. ročník súťaže najlepších PR projektov na Slovensku - PROKOP predĺžila termín registrácie do 5. novembra.

Každý prihlasovateľ získava zdarma vstupenku na slávnostné vyhlásenie výsledkov, ktoré sa bude konať 22. Novembra 2017 v Mlynici v Bratislave.

Prihlasovací systém je otvorený na adrese www.prokop.online, kde nájdete štatút, ďalšie detaily o súťaži, i víťazné projekty predchádzajúcich ročníkov.

PROKOP je prestížnou súťažou najlepších PR projektov na Slovensku, ktorý od roku 2010 vyhlasuje a organizuje Asociácia public relations na Slovensku (APRSR), ktorá má už jedenásť členských agentúr.

Public relations sa čoraz viac stáva dôležitou súčasťou komunikačného mixu a ocenenie PROKOP dáva možnosť predstaviť zaujímavé, kreatívne a inovatívne PR kampane, uskutočnené na Slovensku v aktuálnom roku. Cieľom súťaže PROKOP je predstaviť tieto projekty odbornej a laickej verejnosti a oceniť subjekty, ktoré ich realizovali. Kritériami súťaže sú inovatívnosť, kreativita a exekúcia PR projektu s ohľadom na preukázané výsledky.

Viac informácii o súťaži poskytne: Jana Šimeková, generálna sekretárka APRSR, 0903 783 078