Vladimír Vaňo sa stal ekonómom skupiny CentralNic a vedúcim komunikácie pre Slovensko

Vladimír Vaňo sa stal ekonómom skupiny CentralNic a vedúcim komunikácie pre Slovensko

CentralNic plc (CNIC), globálna spoločnosť poskytujúca softvérové platformy, ktoré podporujú predplatené internetové služby, vrátane správy internetových domén, posilnila svoj tím vyššieho vedenia.

Ekonómom skupiny sa stal Vladimír Vaňo, ktorý bude zároveň vedúcim komunikácie pre slovenský trh, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Bratislava sa stáva centrom pre strategické investície a prevádzku skupiny CentralNic.

"Sme veľmi radi, že môžeme medzi nami privítať Vladimíra. Jeho medzinárodné skúsenosti a vedomosti v oblasti ekonómie, ekonomického výskumu a komunikácie podporia naše zameranie na globálny rozvoj digitálnych ekonomík, ktorý prispieva k organickému rastu a expanzii skupiny CentralNic," povedal Ben Crawford, CEO skupiny CentralNic.

Vladimír Vaňo patrí medzi najcitovanejších slovenských ekonomických analytikov. Má viac ako 20-ročné medzinárodné skúsenosti z bankovníctva, ekonomického výskumu, poradenstva a médií. Pôsobil aj ako externý poradca pre menové záležitosti pre podpredsedu vlády a ministra financií SR. Je externým prednášajúcim na slovenských a medzinárodných univerzitách a pravidelne vystupuje na medzinárodných odborných konferenciách. Pôsobí aj v správnej rade nadácie Pontis a je jedným z prednášajúcich v Európskom novinárskom inštitúte v Prahe.