Orange: Neobmedzené volania Navzájom zadarmo pre každého člena rodiny s balíkom služieb Love

Orange: Neobmedzené volania Navzájom zadarmo pre každého člena rodiny s balíkom služieb Love

Úplne bezplatnú a neobmedzenú komunikáciu medzi najbližšími v skupine Navzájom zadarmo si môžu užívať aj zákazníci Orangeu s paušálmi s nižším mesačným poplatkom. Vďaka balíku služieb Love zákazníci získajú nielen všetky mobilné a pevné služby, ktoré rodina potrebuje, ale aj možnosť získať neobmedzené volania navzájom zadarmo s paušálom už od 8 eur mesačne.

 

 

S balíkom služieb Love Navzájom zadarmo k paušálu už od 8 eur mesačne

Balíky služieb Love ponúkajú zákazníkom paušál s nekonečnými volaniami spolu s pevným internetom a televíziou do domácnosti, ale aj množstvo ďalších výhod, ktoré im komunikáciu a zábavu v rodine ešte viac zvýhodnia a navyše prinesú dodatočnú hodnotu. Jednou z nich je aj automatická možnosť založiť si svoju skupinu Navzájom zadarmo pre každé telefónne číslo v rodine s balíkom služieb Love.
Ku každému balíku Love si zákazník môže zobrať tri ďalšie hlasové paušály. Na výber má paušál Go Europe 32 € s akciovou cenou 20 eur alebo paušál Go Europe 12 € s akciovou cenou 8 eur mesačne. Samozrejmosťou je, že každý z majiteľov hlasového paušálu si pre svoje telefónne číslo môže rýchlo, jednoducho a pohodlne založiť skupinu Navzájom zadarmo. Tak sa tento balík stáva výhodným nielen pre rodinu, ale aj jej najbližších priateľov, ktorých si do skupiny Navzájom zadarmo pridá.

Kým bez balíka Love si skupinu ľudí, ktorí telefonujú navzájom zadarmo, môže vytvoriť len zákazník s paušálom pri mesačnom poplatku aspoň 20 eur, v rámci Love tak môže urobiť už pri paušále s mesačným poplatkom od 8 eur.

Takmer 600 000 zákazníkov si už telefonuje Navzájom zadarmo

Už od svojho uvedenia na trh patrí služba Navzájom zadarmo medzi dlhodobo najobľúbenejšie. Možnosti neobmedzenej a bezplatnej vzájomnej komunikácie, ktoré táto služba od Orangeu priniesla, využívajú zákazníci skutočne naplno. Ku koncu roka 2017 Orange evidoval 146 665 skupín Navzájom zadarmo s celkovým počtom 583 828 zákazníkov. Najaktívnejšia skupina za mesiac pretelefonovala 15 089 minút. V počte poslaných SMS správ dominuje skupina s počtom 14 603 poslaných smsiek za mesiac. Priemerný počet členov v jednej skupine je štyri, priemerný počet pretelefonovaných minút 359,8 a priemerný počet poslaných SMS správ 95,5.

Navzájom zadarmo pre 8 členov v skupine, prípadne členstvo v 2 skupinách

Orange svojim zákazníkom prináša aj ďalšie výhody. Skupinu Navzájom zadarmo si zákazníci môžu rozšíriť z pôvodných päť na osem členov za mesačný poplatok 3 eurá za každého člena navyše. Okrem toho, zákazník získava možnosť byť členom až dvoch skupín súčasne, taktiež za poplatok 3 eurá mesačne.

Zákazníci si môžu skupiny pre vzájomné bezplatné volania vytvárať jednoducho prostredníctvom SMS správy, pomocou mobilnej aplikácie Orange GO, na webe Orangeu, telefonicky na čísle 969 či osobne v predajniach Orangeu.