Sieť AAA Auto má novú riaditeľku marketingu a komunikácie

Sieť AAA Auto má novú riaditeľku marketingu a komunikácie Foto: AAA Auto

Novou riaditeľkou marketingu a komunikácie medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO sa stala Lucie Nováková.

 

V rámci tejto pozície bude mať na starosti vedenie tímu približne 60 zamestnancov a zaisťovať bude kompletné riadenie marketingu a komunikácie všetkých značiek skupiny AURES Holdings. Medzi tie patrí okrem AAA AUTO aj napríklad predajca zánovných vozidiel Mototechna alebo inovačné laboratórium AuresLab, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Medzi jej ďalšiu priebežnú náplň aktivít bude patriť kontinuálne prehlbovanie regionálnej pôsobnosti AAA AUTO v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Rovnako ako aj dohľad nad partnerstvom značiek AAA AUTO a Mototechna so Slovenským futbalovým zväzom či s najvyššou českou futbalovou ligou. Jej cieľom bude aj rozšírenie spolupráce s VIP osobnosťami v rámci už prebiehajúcich aj budúcich kampaní.
„Teším sa, že pri práci pre AAA AUTO budem môcť využiť zaujímavú kombináciu svojich skúseností z medzinárodných korporácií a štátnej správy. Pri návrate do „Áčiek“ po desiatich rokoch vidím v rámci celej spoločnosti obrovský posun dopredu. Ten sa samozrejme týka aj oddelenia marketingu, ktoré je na špičkovej úrovni a má zásadný podiel na pozitívnych predajných výsledkoch skupiny. Verím, že sa mi podarí jeho výkonnosť ešte posilniť,“ uviedla Lucie Nováková.

Lucie Nováková pôsobila v niekoľkých reklamných, komunikačných a lobbingových agentúrach, ako napríklad Mark BBDO, Ark Thompson či Euroffice Praha–Brusel, Skanska. Pred nástupom do AURES Holdings, kam sa k značke AAA AUTO vrátila po viac ako desiatich rokoch, viedla tlačový odbor na Ministerstve vnútra Českej republiky.