O2 má novú posilu vo vedení

O2 má novú posilu vo vedení Foto: O2

Novým členom vedenia spoločnosti O2 je Milan Morávek, ktorý je od 1. mája Riaditeľom predaja a služieb zákazníkom.

 

„Som presvedčený, že predaj a služby zákazníkov u nás v O2 povedie skúsený človek, ktorý sa k nám hodí aj ľudsky a ako kolega, čo je pre našu firmu tiež nesmierne dôležité,“ uviedol Peter Gažík, generálny riaditeľ spoločnosti O2.

„O2 vnímam ako silnú značku s prehľadnou, dobre mierenou ponukou v kombinácii s kvalitnou sieťou. Teším sa na možnosť podieľať sa na tvorbe hodnôt pre operátora, ktorého zámer nie je orientovaný len na výsledky, ale najmä na zákaznícku skúsenosť. Navyše, O2 vie rovnako otvárať aj dôležité celospoločenské témy, čo v komerčnom sektore ešte stále nie je štandardom,“ povedal Milan Morávek.

 Milan Morávek má vyše 22 rokov skúseností s predajom v oblastiach FMCG a telekomunikáciách. Začínal v spoločnosti Coca Cola. Do O2 nastupuje z pozície riaditeľa rezidenčného predaja spoločnosti Telekom, kde prešiel rôznymi pozíciami na oddelení predaja a od roku 2013 mal na starosti celý rezidenčný predaj. Absolvoval bakalárske štúdium v odbore Corporate Management & Economy na University of Seattle. MBA so špecializáciou na financie a marketing získal na The Open University Business School v UK.