Komunikačné oddelenie VÚB banky má nové posily

Komunikačné oddelenie VÚB banky má nové posily Foto: VÚB

Oddelenie korporátnej komunikácie VÚB banky posilnili dvaja noví PR manažéri – Dominik Miša a Lucia Luptáková.


Obaja majú dlhoročné skúsenosti z oblasti komunikácie z rôznych sektorov a spoločne chcú posilniť komunikáciu značky ako modernej a zákaznícky orientovanej banky, píše banka v tlačovej správe.

Foto: VÚB

„Je pre mňa veľkou výzvou rozvíjať komunikáciu a image banky nielen smerom k novinárom, ale aj smerom k zákazníkom. Teším sa na nové skúsenosti, zodpovednosť aj na náročné úlohy,“ povedal Dominik Miša. Do VÚB banky prišiel zo spoločnosti Staffino, kde zodpovedal za PR, sociálne médiá a marketing. Začínal ako redaktor v spoločnosti Petit Press. Neskôr sa presunul do vydavateľského domu Ringier Axel Springer SK, kde bol pri založení video a online oddelenia, ktoré neskôr riadil.

Odporúčame aj: O kreativitu VÚB banky sa bude po novom starať agentúra TRIAD

Lucia Luptáková pracovala od roku 2013 v rámci gastro skupiny Bencik Culinary Group, kde zodpovedala za marketing a komunikáciu. „Som rada, že môžem využiť synergiu z minulých skúsenosti z rôznych marketingových a komunikačných oblastí, ktorými som si prešla a budem tak vedieť priniesť nové nápady do komunikácie banky,“ povedala Lucia Luptáková.  Od roku 2003 pracovala v spoločnosti Slovak Telekom. Najprv ako špecialista pre internú a externú komunikáciu, neskôr mala na starosti marketingovú komunikáciu, primárne značky Easy a špeciálne projekty.