Najväčší Sport bar DoubleStar ponúka nielen šport, zábavu ale aj ďalšie prekvapenia

Najväčší Sport bar DoubleStar ponúka nielen šport, zábavu ale aj ďalšie prekvapenia Foto: Doublestar Sport bar

Najväčší športový bar DoubleStar Sport Bar, ktorý sa nachádza na starej známej Tržnici na Trnavskom mýte v Bratislave, si za pár mesiacov existencie získal mnoho fanúšikov nielen vďaka vynikajúcej kvalite športových prenosov.


Rozsiahly priestor pod tržnicou je ako stvorený pre oddych, zábavu a stretnutia priateľov, či športových fanúšikov. Exkluzívne športové prenosy naživo ako KHL, Premiere League a mnohé ďalšie sú vďaka veľkoplošnému formátu obrazoviek v úplne inej dimenzii ako sú diváci bežne zvyknutí.

Výber športových podujatí je v DoubleStar Sport Bar obrovský aj vďaka dostupným staniciam ako SPORT1, SPORT2, EUROSPORT, EUROSPORT 2, DIGI SPORT, ČT SPORT, NOVA SPORT, ORANGE SPORT...

 Foto: Doublestar Sport bar

Paralelné sledovanie zápasov

Ak máte chuť pozrieť si iný prenos ako je aktuálne vysielaný, existuje možnosť sledovania paralelných zápasov rôznych športov alebo súťaží. V DoubleStar Šport Bar si pri najväčších obrazovkách príde na svoje až 92 sediacich fanúšikov. Rezervovať vybrané miesto pre partiu môžte jednoducho za pár sekúnd aj online.

 Foto: Doblestar Sport bar

Vychutnajte si tu 8 druhov skvelých pív z remeselných pivovarov pri milej obsluhe. Bar pravidelne pripravuje rôzne akcie - živú hudbu, tipovačky, nahrávky, súťaže. Je skvelým miestom na stretávanie rôznych partii.

Foto: Dublestar Sport bar

Ak vám adrenalín nestačí, vyzvite priateľov na partičku stolného futbalu, šipiek, air hokeja, biliardu alebo vyskúšajte parádnu laserovú strelnicu či špeciálnu stolovú hru Pitchnut.

Foto: Doublestar Sport bar

Môžte si aj vsadiť

Chcete si staviť na svojich favoritov? Nič nie je nemožné. Vyberte si z kurzovej ponuky DoubleStar Bet pred zápasom aj naživo. Pravidelne aktualizované ich nájdete tiež v obrazovkovom móde.

Prekvapenie pre top návštevníkov

Na top návštevníkov čaká každý piatok prekvapenie v podobe súťaže o “Taxík za účet” .

Foto: Doublestar Sport bar

Akcie najväčšieho športového baru môžte sledovať aj an facebooku https://www.facebook.com/doublestarbar/ alebo stránke https://doublestarsportbar.sk/.