Zlatý Bažant má novú kreatívnu agentúru

Zlatý Bažant má novú kreatívnu agentúru Foto: Heineken

Zlatý Bažant mení po piatich rokoch svoju kreatívnu agentúru. Odteraz sa o kreatívne kampane vlajkovej lode spoločnosti HEINEKEN Slovensko bude starať agentúra MADE BY VACULIK.

 

Agentúra v portfóliu HEINEKEN Slovensko už zastrešuje ATL aktivity pre značky Krušovice, Heineken, Lišiak zo Sadu, Strongbow, Desperados a Bradáč.

Od roku 2015 pripravovala kreatívne kampane pre značku Zlatý Bažant agentúra Wiktor Leo Burnett. Po piatich rokoch sa spoločnosť HEINEKEN Slovensko rozhodla vyhlásiť výberové konanie, ktoré sa konalo na prelome rokov. Do výberového procesu boli pozvané tri agentúry, ktoré sa doposiaľ podieľali na tvorbe kreatívnych riešení pre jednotlivé značky z portfólia spoločnosti: MADE BY VACULIK, Wiktor Leo Burnett a Apple Pie. Na základe prezentácií jednotlivých agentúr sa vedenie pivovarníckej spoločnosti rozhodlo pre agentúru MADE BY VACULIK.

„Chcel by som sa touto cestou poďakovať Wiktor Leo Burnett za výborne odvedenú prácu v uplynulých rokoch. Spoločne sa nám podarilo uviesť na trh nový komunikačný koncept, keď sa svetové slovenské pivo vrátilo domov do Hurbanova, kampaň na legendárnu inováciu roku 2016 – Zlatý Bažant ´73 a ďalšie iné úspešné projekty. Patrí im úprimná vďaka za všetku energiu a skvelú prácu, ktorú pre nás urobili, a ktorá vyústila hneď do niekoľkých ocenení Zlatý klinec či EFFIE. Máme byť spolu na čo hrdí,“ uviedol Ronald Lupták, marketingový riaditeľ HEINEKEN Slovensko.

„Je pre nás cťou, že budeme pracovať pre ikonickú značku Zlatý Bažant. Niekoľko rokov sme snívali, že sa nám to podarí. Práca pre značku bude určite veľmi sledovaná a porovnávaná. S rešpektom sa tešíme na túto výzvu. Verím v naše spoločné schopnosti a vzájomnú chémiu agentúra – klient,“ uviedla po tendri Zuzana Ďurčeková, Managing director MADE BY VACULIK.