Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO)

Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO) Reprofoto Instagram Sajfa

Na celosvetovej súťaži PR projektov SABRE Awards získala spoločnosť O2 Slovakia ocenenie v kategórii Telekomunikácie za kampaň Nebuď pirát, v rámci ktorej operátor poukazuje na nebezpečenstvo používania mobilných telefónov za volantom a mladých vodičov zároveň motivuje k ich zodpovednému využívaniu.

Tvárou kampane bol moderátor Sajfa.

Za kampaňou, ktorá odštartovala v roku 2019 a bolo do nej zaangažovaných mnoho influencerov a známych osobností s vplyvom na mladých ľudí, stoja agentúry Elite Solutions, Seesame a Zenith Media.

„Sme veľmi radi, že experti na PR ocenili našu kampaň a jej dopady nielen na regionálnej, ale aj na celosvetovej úrovni. Znamená to, že našu kampaň si všimli aj v zahraničí, za čo by sme radi poďakovali aj agentúram Elite Solutions, Seesame a Zenith Media, ktorí s nami na nej spolupracovali. Aj vďaka nim sa podarilo kampaňou zasiahnuť až 60 % mladých vodičov a prispieť tak k medziročnému poklesu používania mobilu za volantom. Práve výsledky sú tým, kvôli čomu sme sa do takéhoto projektu pustili, aj keď nemôžeme poprieť, že práve takéto ocenenia nám dodávajú ešte väčšiu dávku dobrého pocitu,“ povedala šéfka komunikácie O2 Slovakia Tereza Molnár.

Odporúčame aj: O2: Kampaň Nebuď pirát so Sajfom dokázala ovplyvniť správanie mladých vodičov

Slávnostné vyhlasovanie víťazov SABRE Awards, ktoré sa malo tento rok konať v Paríži, bol z  dôvodu pandémie spôsobenej koronavírusom zrušené. Vyhlasovanie víťazov preto prebehlo online prostredníctvom sociálnych sietí.