Orange bude mať nového generálneho riaditeľa

Orange bude mať nového generálneho riaditeľa

V spoločnosti Orange Slovensku sa mení po necelých dvoch rokoch šéf.

Mariusz Gatza, súčasný generálny riaditeľ Orange Moldavsko, bol vymenovaný do funkcie generálneho riaditeľa Orange Slovensko, s platnosťou od 1. apríla 2022. Štafetu prevezme od Federica Coloma a bude pokračovať v misii rozvoja lídra v konvergencii na slovenskom trhu, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Gatza v minulosti pôsobil 20 rokov v Orange Poľsko. V spoločnosti zastával rôzne vedúce pozície vrátane zástupcu generálneho riaditeľa zodpovedného za biznisový aj rezidenčný segment. Bol tiež zodpovedný za uvedenie dôležitých inovatívnych ponúk ako Orange Love a Orange Flex.

„Úprimne sa teším na novú výzvu na Slovensku. Pridať sa k takej úspešnej spoločnosti so širokou škálou produktov a služieb a vybudovanou pozíciou na trhu je prirodzený ďalší krok v mojej kariére,“ povedal Gatza. „V našom odvetví je kľúčový najmä udržateľný rast. Ten vieme dosiahnuť vďaka spokojným zákazníkom a nasadeniu zmysluplných inovácií do našej komplexnej ponuky, akými sú 5G, smart služby či kybernetická bezpečnosť,“ dodal.

“Mariuszovi prajem zažiť výnimočnú energiu slovenských kolegov a dynamiku slovenského trhu,” povedal Federico Colom, súčasný generálny riaditeľ Orange Slovensko, pôvodom zo Španielska, ktorý prišiel na Slovensko v polovici roka 2019. “S prebiehajúcou transformáciou spoločnosti nastal čas posunúť ju na ďalšiu úroveň a implementovať novú víziu. Verím, že táto zmena prinesie pre spoločnosť nový impulz a rád by som sa poďakoval celému svojmu tímu za podporu počas môjho pôsobenia.“

Mariusz Gatza vyštudoval stavebné inžinierstvo na Polytechnickej univerzite v Bydgoszczi. Vyštudoval tiež manažment na Varšavskej univerzite a absolvoval MBA na Univerzite v Illinois.