Shortlist najlepších PR projektov PROKOP 2021 je známy

Shortlist najlepších PR projektov PROKOP 2021 je známy Organizátori sa tento rok rozhodli, že galavečer tento rok nebude. Ušetrené prostriedky a ďalšie zdroje darujú na podporu humanitárnej pomoci Ukrajine.FOTO: APRSR

Do aktuálneho 12. ročníka súťaže najlepších PR projektov na Slovensku PROKOP 2021 agentúry a zadávatelia registrovali historicky najvyšší počet prác približne 190 projektov.

Minulý týždeň zasadala odborná porota a do užšieho výberu na shortlist súťaže najlepších PR projektov PROKOP 2021 posunula 86 súťažných projektov. Práce od 42 prihlasovateľov hodnotilo 20 odborníkov z PR a marketingovej branže.

Shortlist PROKOP 2021

Projekty si môžete pozrieť už dnes stránke súťaže  www.prokop.online.

Po prvýkrát bola porota rozdelená na dve časti. Hlavným dôvodom bolo to, aby pri menšom počte hodnotených prác mali porotcovia dostatočný priestor a čas kvalitne sa venovať detailom prihlášok a posudzovaniu prihlásených prác.


Vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien prebehne online dňa 31. marca 2022.

Plánovaný slávnostný večer odovzdávania cien neprebehne, nakoľko sa organizátori – členovia Asociácie PR agentúr Slovenskej republiky/APRSR - rozhodli ušetrené prostriedky a ďalšie zdroje v sume 20 tisíc eur darovať na podporu humanitárnej pomoci Ukrajine.