Zuzana Valentová je novou hovorkyňou a riaditeľkou komunikácie SIEA

Zuzana Valentová je novou hovorkyňou a riaditeľkou komunikácie SIEA Foto: SIEA

 Komunikačný tím Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry (SIEA) vedie od júna Zuzana Valentová. Zároveň je aj novou hovorkyňou agentúry.

Valentová nastupuje z pozície projektovej manažérky oddelenia komunikácie a podujatí národného projektu inovujme.sk, ktorý patrí pod agentúru. Na starosti bude mať externú aj internú komunikáciu, informuje agentúra v tlačovej správe.

Na stoličke hovorcu vystriedala po šiestich rokoch Stanislava Jurikoviča, ktorý prijal funkciu riaditeľa odboru nových energetických technológií.
„Som rád, že vieme ponúknuť priestor šikovným zamestnancom v rámci agentúry. Od novej posily očakávam budovanie dobrého mena agentúry a vzťahov vo všetkých smeroch,“ povedal generálny riaditeľ SIEA Peter Blaškovitš.

„Pozíciu prijímam ako výzvu a pristupujem k nej s rešpektom. Verím, že sa nám podarí posilniť kvalitu komunikácie a prezentovať silnú dôveryhodnú agentúru, ktorá je užitočným nástrojom verejnej správy a v najväčšej miere podporuje širokú aj odbornú verejnosť,“ povedala
Valentová.

Zuzana Valentová vyštudovala históriu a slovenský jazyk na FiF UK. V minulosti sa venovala PR, marketingu, pôsobila aj v médiách.

Slovenská inovačná a energetická agentúra pôsobí ako štátna príspevková organizácia Ministerstva hospodárstva SR. Zastrešuje aktivity v oblasti inovácií a energetiky.