Orange ohlásil veľký reštart značky s novým komunikačným konceptom "čLOVEk" (VIDEO)

Orange ohlásil veľký reštart značky s novým komunikačným konceptom "čLOVEk" (VIDEO) Reprofoto Orange

Orange predstavil nový komunikačný koncept s názvom „čLOVEk“. V centre pozornosti ktorého je človek so všetkými svojimi emóciami, potrebami, túžbami a ktorý vo svojich životných momentoch, či už sú pozitívne alebo negatívne, potrebuje byť so svojimi blízkymi, počuť hlas známeho, vidieť tvár blízkeho človeka, zdieľať svoje emócie.

„Do hlavného posolstva našej značky „Spájame vás s tým, na čom skutočne záleží“, sme chceli vniesť viac človečiny, značku posunúť ešte bližšie k ľuďom. Vystihnúť dôležitosť spojenia ľudí, človeka, v momente, keď to najviac potrebuje, keď sa cíti neisto, keď sa cíti byť stratený, keď sa niečoho obáva, ale zároveň aj vtedy, keď sníva, tvorí, miluje a teší sa. Jednoducho, chceme poukázať na to, že spájame to ľudské v nás,“ približuje Tomáš Palovský, Chief of Corporate and Brand Reputation spoločnosti Orange Slovensko. Príbeh tejto ľudskosti je stredobodom storytellingu kampane, ktorú Orange odštartoval dnes 4. septembra vo všetkých typoch médií, či už televíznych, rozhlasových, printových, digitálnych aj outdoorových.

Cieľom nového komunikačného konceptu je „osviežiť značku a popri tom atraktívne, pútavo a predovšetkým veľmi zrozumiteľne a jasne komunikovať dôležité posolstvá založené na hodnotách Orangeu.“

Komunikačný koncept „čLOVEk“ vzišiel z tendra a odštartoval tak spoluprácu Orangeu s reklamnou agentúrou MADE BY VACULIK.

„Strategicky sme hľadali dlhodobú komunikačnú platformu, s ktorou sa cieľová skupina vie stotožniť a je pre ňu emočne relevantná. Pri vytváraní konceptu bolo pre nás kľúčové, aby sme s ním vedeli pracovať konzistentne a dlhodobo, naprieč všetkými touchpointami. Strategicko-kreatívny proces nás nakoniec priviedol k základnej hodnote - k ľudskosti. Kľúčovými ingredienciami sú autentickosť a úprimnosť komunikácie. Koncept odráža „customer-centrickú“ stratégiu značky, pričom v zákazníkoch chce vyvolať pozitívne a príjemné emócie,“ vysvetľuje Alexandra Martináková, Strategy director, MADE BY VACULIK.

„Jedno jediné slovo, v ktorom je všetko - človek. Keď sme ho objavili, cítili sme, že máme odpoveď na neľahké zadanie. Sme len ľudia a v tom je naša dokonalosť. Je ľudské mať strach a je ľudské mať pochybnosti. Novú platformu sme nastavili tak, aby fungovala dlhodobo a v každej novej kampani prinášala príbehy ľudskosti,” dopĺňa Milan Bielik, Chief Creative Officer, MADE BY VACULIK.

Jeden z vizuálov kampane "čLOVEk"

„Človek. Kľúčové slovo pre náš nový dlhodobý komunikačný koncept. Je v ňom povedané všetko. Okrem toho, že odkazuje na to, na čom nám najviac záleží, čiže na ľudí, našich zákazníkov, zároveň kreatívne, prirodzene a nenásilne poukazuje na našu kľúčovú produktovú líniu – ponuku Love, ktorá spája mobilné a fixné služby v jednom balíku, ktoré našim zákazníkom poskytujeme,“ dodal Tomáš Palovský z Orangeu.

Kampaň vznikla v produkcii Hitchhiker Films pod režisérskou taktovkou Pepeho Ehrenbergera.