Spoločnosť AVON zmenila PR agentúru

Spoločnosť AVON zmenila PR agentúru Ilustr. foto: Avon

Výberové konanie spoločnosti Avon vyhrala agentúra Seesame. Agentúra bude zodpovedná za realizáciu komplexných komunikačných kampaní a poskytne spoločnosti podporu v oblasti PR, so zameraním na produktovú, korporátnu aj CSR komunikáciu.

„Voľbou novej PR agentúry veríme, že nielen udržíme našu silnú pozíciu a vysoké povedomie u našej tradičnej cieľovej skupiny, ale že sa nám tiež podarí upútať pozornosť a vyhrať srdce nastupujúcej generácie milovníčok kozmetiky. Veľmi sa na spoluprácu s agentúrou Seesame tešíme a veríme, že nás budete vidieť a počuť aj tam, kde by ste nás možno nečakali.” hovorí Petra Dolanová, Integrated Communications Lead.

„Veľmi si vážime dôveru, ktorú nám klient v tomto výberovom konaní prejavil. Našou úlohou je nastaviť komunikačnú stratégiu na ďalší rok a implementovať nové komunikačné prístupy zohľadňujúce aktuálne trendy v odvetví, aby sme značku priblížili aj k mladšej skupine zákazníkov. Spoločnosť Avon vnímame ako etablovanú značku na trhu so silnou tradíciou a hodnotami, s ktorými sa stotožňujeme. Veľmi sa tešíme na spoluprácu a veríme, že sa nám podarí zrealizovať množstvo zmysluplných produktových, ale aj CSR kampaní,“ dodáva k spolupráci Alexandra Strapáková, Head of Brand and Lifestyle team v Seesame.

Spoločnosť AVON na slovenskom trhu pôsobí od roku 1993, pričom sa stará nielen o ženskú krásu, ale aj o zlepšenie postavenia žien v spoločnosti a podmienok ich života i zdravia.