Otvoríš a neprestaneš! Zahryzni sa do Nice Bites, novej značky orieškov a sušeného ovocia v BILLA

Otvoríš a neprestaneš! Zahryzni sa do Nice Bites, novej značky orieškov a sušeného ovocia v BILLA Foto: Billa

Orechy a sušené ovocie, ktoré si môžeš dopriať kdekoľvek a kedykoľvek – to je nová veselá značka Nice Bites, ktorú nájdeš exkluzívne v BILLA. Naturálne orechy, sušené plody v čokoláde či oriešky so slanými a sladkými príchuťami, stačí si len vybrať. Nice Bites je tu pre mladých, dynamických ľudí ako ty, ktorí žijú rýchlo, no zároveň vyvážene.

Orechy, sušené plody či ich mixy si určite vkladáš do nákupného košíka aj ty, a niet sa čomu čudovať. Ideálnym snackom sú už samy osebe, no hodia sa aj k tvarohu, jogurtu, do ovsenej kaše či do koláčov. Nie je však orech ako orech, preto si ich pri výbere v obchode dobre poobzeraj. Ako spoznáš kvalitné orechy? Veľmi jednoducho – majú sýtu farbu, sú celistvé, pevné a voňajú krásne orieškovo.

Foto: Billa

Radosť z chuti s Nice Bites

Širokú ponuku kvalitných orechov a sušeného ovocia hľadaj v predajniach BILLA, a to vďaka novej, modernej značke Nice Bites. Tieto snacky držia krok s dnešným aktívnym lifestylom. Či už sa chystáš na trek, maratón najnovších seriálov alebo len potrebuješ niečo na rýchle zahryznutie, značka Nice Bites má pre teba pripravené desiatky produktov – od naturálnych orechov cez sušené ovocie až po orechy so sladkou alebo slanou príchuťou. A aby toho nebolo málo, s „vreckovou“ produktovou líniou To go si môžeš tieto chutné snacky zobrať všade so sebou. Značku Nice Bites rozoznáš v supermarketoch BILLA ľahko – je hravá, veselá a farebná, pričom každá produktová línia má osobité dizajnové prevedenie. Príjemným bonusom je, že časť obalov sa dá znova zatvoriť.

„Našu novú značku Nice Bites charakterizuje výborná chuť, a spolu s ňou aj hravosť a neodolateľnosť. Ideou bolo zlúčiť náš sortiment sušených plodov a vytvoriť jednu silnú značku, ktorá by priniesla vylepšenú ponuku orechov a sušeného ovocia. Či už preferujete pikantný alebo slaný mix orechov, naturálne orechy alebo sušené plody v čokoláde, značka Nice Bites sa hodí na každú príležitosť," vyjadrila sa Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka v BILLA Slovensko.

Hravosť novej značky Nice Bites odzrkadľuje aj komunikačná kampaň. BILLA v nej pracuje so sloganom „Otvoríš a neprestaneš“, čím podčiarkuje výbornú chuť produktov. Ak si totiž otvoríš balenie orechov či sušeného ovocia tejto značky, vďaka neodolateľnej chuti ho už nebudeš chcieť zatvoriť a odložiť si na neskôr. V online videách k Nice Bites uvidíš aj koncept „Môžem, ale nemôžem“, ktorým postavy vyjadrujú, že môžu, ale zároveň nemôžu odolať tejto značke.

Foto: Billa