Novou hovorkyňou VšZP sa stala Marianna Bublavá

Novou hovorkyňou VšZP sa stala Marianna Bublavá Foto: VšZP

Oddelenie komunikácie Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP) vedie od apríla Marianna Bublavá. Zodpovedá za externú aj internú komunikáciu spoločnostim informuje poisťovňa v tlačovej správe.

„Pracovať pre najväčšiu zdravotnú poisťovňu na Slovensku s najdlhšou tradíciou, takmer tromi miliónmi poistencov a najširšou sieťou pobočiek je pre mňa výzva a súčasne veľká zodpovednosť. O to viac ma teší, že som na novom pôsobisku stretla tím odhodlaných a zanietených profesionálov, ktorí majú radi svoju prácu i značku, pre ktorú pracujú. Verím, že sa nám bude spoločne dariť budovať dobré meno Všeobecnej zdravotnej poisťovne v duchu jej vízií a hodnôt, kde na prvom mieste stojí človek – jeho život a zdravie,“ uviedla Marianna Bublavá, ktorá pracuje v oblasti komunikácie s médiami šesť rokov.

Pred príchodom do VšZP pôsobila na odbore komunikácie Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, kam prišla z tlačového oddelenia Železničnej spoločnosti Slovensko. Vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Niekoľko rokov pracovala v médiách, prevažne elektronických, ako redaktorka domáceho a zahraničného spravodajstva a online šéfeditorka. Najdlhšie pre spoločnosť News and Media Holding.