BILLA spustila vylepšený vernostný program BILLA Bonus - za 100 bodov 1 euro

BILLA spustila vylepšený vernostný program BILLA Bonus - za 100 bodov 1 euro Foto: Billa

Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov vylepšený vernostný program BILLA Bonus. S novým systémom zbierania bodov ušetria na nákupoch a zároveň získajú možnosť nazbierané body vymeniť za produkty. Na všetkých používateľov vylepšenej BILLA Bonus mobilnej aplikácie čakajú ďalšie prekvapenia v podobe gamifikácie, ktorá ich zabaví a zároveň odmení.

Nové podmienky vernostného programu štartujú 17. januára. Hlavnou novinkou zákazníckeho programu BILLA Bonus je, že za každé 1 euro z nákupu získate 1 bod.

V praxi to znamená, že ak máte vyzbieraných 100 bodov, môžete si uplatniť zľavu na nákup vo výške jedného eura. Pozitívnou správou je aj to, že zákazníci majú možnosť zbierať body rýchlejšie – a to kúpou vybraných produktov, ktoré nájdu vždy v aktuálnom letáku. Body vo vernostnom programe sa zbierajú počas celého roka, od januára do decembra, avšak platnosť majú až do februára nasledujúceho roka. V praxi to znamená, že všetky nazbierané body v roku 2024 musia zákazníci využiť do 28. 2. 2025. Úpravou prešla aj narodeninová zľava. Zákazníci, ktorí majú v systéme uvedený dátum narodenia, dostanú v mesiaci svojich narodenín extra 150 bodov.

Viac výhod vďaka aplikácii

Hlavným pomocníkom pri zbere bodov bude nová BILLA Bonus aplikácia. Spoločnosť ňou svojich zákazníkov smeruje do digitálneho prostredia, kde vždy nájdu aktuálne informácie. Vďaka novým funkciám aplikácie budú mať zákazníci neustály prehľad o stave svojich bodov a odmenách, na ktoré majú nárok. Okrem toho aplikácia ponúka aj gamifikáciu v podobe výziev, lotérie a hier. Ak sa na vás usmeje šťastie v lotérii, hráte o hodnotné ceny, darčekové poukážky a extra body. V BILLA Bonus aplikácii nájdu zákazníci aj zľavové kupóny, vďaka ktorým nakúpia výhodnejšie aj u BILLA partnerov. „Náš vylepšený vernostný program BILLA Bonus je jednoduchý a praktický. Jeho princípom je zbieranie bodov, teda obľúbená mechanika u slovenských zákazníkov. Najväčšou pridanou hodnotou nového BILLA Bonus programu je možnosť voľby každého zákazníka, akú konkrétnu zľavu či odmenu si vyberie. Veríme, že túto novinku naši zákazníci ocenia a že k nákupu v našich predajniach motivuje aj ďalších Slovákov,“ povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA.

Viac informácií o výhodách a podmienkach BILLA Bonus programu nájdu zákazníci na webstránke https://www.billa.sk/billa-bonus

Spoločnosť BILLA podporí vernostný program BILLA Bonus prostredníctvom TV, OOH formátov, vlastných online médií, sociálnych sietí, instore aj PR.

Najnovšie