Europa 2 má nových moderátorov aj zmenený program

Europa 2 má nových moderátorov aj zmenený program Foto: Europa 2

Vedenie rádia Europa 2 koncom februára ohlásilo zmeny v programovej štruktúre aj v personálnom obsadení, dnes 1. marca zmeny odštartovali.


"Ranná show Zoo" bude začínať každý pracovný deň od 5:57 až do 10:00, v nezmenenom moderátorskom obsadení - Dominika Dadíková, Vlado Varecha a Matúš Krnčok, no o hodinu dlhšie.
Najnovšie hity na maximum, flashback, gossipky a správy zo sveta showbiznisu prinesie nová tvár Michaela Kertészová, ktorej hlas zaznie v éteri od 13. marca, v čase od 10:00 - 13:00 pod názvom "Michaela on air", oznámila v tlačovej správe Jana Trellova, PR Manažér Europy 2.

Vysielací čas sa mení aj pre doterajšieho moderátora Šortyho, ktorý bude vysielať už popoludní od 13:00 - 16:00.

Novinkou bude nový čas pre moderátora Binďa, ktorý s novou reláciou "Drivetime s Binďom" sprevádza poslucháčov na ceste domov každý pracovný deň od 16:00 - 19:00.

Odporúčame aj: Z rádia Europa 2 odchádza Roman Juraško

Nový moderátor Dennis Bartalský a moderátorka Becca sa budú meniť počas pracovného týždňa, okrem štvrtka, v čase od 19:00 - 22:00. Hudba na želanie, najnovšie hity, rekapitulácia aktuálnych informácií počas dňa vo formáte s názvom "Partytime s Beccou" / "Partytime s Dennisom".

Hitparáda najväčších hitov súčasnosti "TOP 22" s Kamilom Konkoľom posúva svoj vysielací čas. Každý štvrtok od 19:00 - 21:00, v nedeľnej repríze od 18hod.

Cez víkend prinesie Europa 2 "Best of Zoo", od 8:00 - 10:00. Ďalej bude pokračovať vysielanie "Víkend s Dianou" a "Víkend s Beccou" / "Víkend s Dennisom". Novinkou bude aj nová tvár relácie "Dance eXXtravaganza", ktorú bude pripravovať DJ Milan Lieskovský každú sobotu od 21:00 do polnoci.

„Europa 2 má pred sebou novú etapu, na ktorú sa veľmi tešíme. Rádio je živý organizmus, zmeny sú nevyhnutné, ak chceme napredovať a byť neustále trendy. Teší ma fakt, že máme aj nových kolegov, najlepšieho slovenského DJ-a Milana Lieskovského a talentovanú Michaelu Kertészovú, ktorí perfektne zapadajú do konceptu rádia Europa 2. Počas marca ešte predstavíme aj nový station voice", objasňuje aktuálnu situáciu v rádiu programový riaditeľ Andrej Kratochvíl.