Print this page

Rádio Expres chystá špeciálne predvolebné vysielanie Foto: Expres

Rádio Expres pripravilo k parlamentným voľbám 2020 špeciálne projekty a prinesie aj exkluzívny volebný prieskum.

Spravodajská redakcia Rádia Expres odštartuje od 11. februára exkluzívne Predvolebné debaty Braňa Závodského s lídrami 12-tich strán, ktoré majú podľa prieskumov nad 3%. Každý pracovný deň privíta moderátor v štúdiu jedného lídra politickej strany a poradie bude určené podľa preferencií z prieskumov.

Odporúčame aj: Markíza chystá špeciálne predvolebné diskusie

„Každé voľby sú pre nás novou výzvou, snažíme sa priniesť niečo nové. Kým v predošlých voľbách sme pripravili špeciálne predvolebné duely, tentokrát bude Braňo Závodský čeliť politickým lídrom tvárou v tvár. Pôjde tak o priamu konfrontáciu, v ktorej sa oponent nemusí sústrediť aj na druhého protikandidáta,“ hovorí šéfredaktor spravodajstva a dopravného servisu Rádia Expres – Peter Palovič.

Druhým volebným špeciálom Rádia Expres bude Najväčšia predvolebná debata s Braňom Závodským a šéfredaktorkou Hospodárskych Novín - Marcelou Šimkovou. Uskutoční sa 24.2. v hoteli Devín a zúčastnia sa jej volební lídri politických strán kandidujúcich do parlamentu, ktoré získali viac ako 5% v rámci hornej hranice intervalu spoľahlivosti.

Debatu sprostredkuje Expres vo vysielaní a obe médiá na svojich sociálnych sieťach.