Rádio_FM sa pripája k iniciatíve Slovenská Tepláreň

Rádio_FM sa pripája k iniciatíve Slovenská Tepláreň Foto: Slovenská Tepláreň

Rádio_FM sa pripája k iniciatíve Slovenská Tepláreň, v rámci ktorej sa odohrajú stovky koncertov po celom Slovensku. Cieľom spoločnej iniciatívy Festivalu Pohoda, Romana Samotného z Teplárne a ďalších partnerov je vyjadriť koncertmi pre Matúša a Juraja spolupatričnosť s ich blízkymi i podporu LGBTI+ ľuďom.

Akcia prebieha od 12. do 27. novembra a Rádio_FM ponúkne špeciálne vysielanie pre poslucháčov už v pondelok 14. novembra.

Počas desiatich dní od spustenia registrácie sa do iniciatívy Slovenská Tepláreň prihlásilo 346 účinkujúcich, 161 priestorov, 32 festivalov a párty a 42 podporujúcich subjektov. Spolu ide o takmer 600 zapojených organizácií a umeleckých zoskupení naprieč celou krajinou. Rádio_FM sa do akcie zapojí v živom vysielaní v pondelok 14. novembra. V Ráne na eFeMku zahrajú Billy Barman a DJ Peal a popoludní v relácii :Popo_FM sa predstaví skupina The Ills.

"Z môjho pohľadu je úplne prirodzené, že sa Rádio_FM pripája k tejto iniciatíve. Naše vysielanie je dlhodobo odrazom hodnôt, ku ktorým sa hlásime - či už ide vzájomnú toleranciu a rešpekt, alebo o podporu rozmanitosti a rôznorodosti. Nielen v hudbe," vyjadrila sa intendantka Rádia_FM Janka Imrichová.