Youtuber Harabin má vlastnú reláciu v rádiu

Youtuber Harabin má vlastnú reláciu v rádiu Foto: Harabin

Bývalý minister spravodlivosti za HZDS a bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je poslednou dobou mediálne mimoriadne aktívny.

 


vlastný web a blog, píše pre konšpiračný web Zem a Vek, má vlastný youtube kanál, v obľube ho mali aj v konšpiračnej IN TV a aktívne komentuje dianie aj na svojej stránke na Facebooku.

 

Najnovšie má aj vlastnú reláciu v konšpiračnom rádiu Slobodný vysielač. „S ponukou na pravidelné vysielanie sme prišli my. Sme radi, pán Harabin, že ste tú ponuku prijali," privítal Harabina v rádiu Boris Koróni. Pilotnú reláciu, v ktorej debatuje Harabin s moderátormi, odvysielalo rádio včera. V relácii sa sťažoval na to, že médiá vraj z neho vytvárali netvora, nepriateľa planéty.

„Ja už som naučený na útoky mainstreamových konšpiračných médií. Pokiaľ tú nejaké konšpiračné médium je, tak to sú skorumpovaní mainstrímoví slniečkari, ktorí má už okiadzajú 16-17 rokov," posťažoval sa hneď v úvode Harabin. Kritizoval  Daniela Lipšica, Gábora Grendela, Andreja Kisku či Erika Tomáša, ktorý mal podľa jeho slov vplyv na mediálne výstupy o ňom v čase, keď bol vo vláde. "Vtedy bol hlavný cenzor Erik Tomáš, ktorý ovládal súkromné aj verejnoprávne médiá, keď som niečo povedal, tak to všetko zostrihali, tak to po dohode s Tomášom zostrihali tak, aby som zle vyznel...," povedal Harabin.

„Tomáš púšťal cez svojich skorumpovaných novinárov fotografie, ako po ceste domov z roboty vozím deti zo školy. A hneď sa začali šíriť správy, že Harabin zneužíva vozidlo," dodal.

Teraz ide vlastnou mediálnou cestou. „Aj preto som si založil vlastný youtube kanál, a od augusta robím videá len a len preto, že má to omrzelo 15 rokov hovoriť slniečkárom niečo a vždy vystrihnú a uvedú správu s úplne opačným významom. A aj preto som si otvoril Facebook."

Reláciu bude mať Harabin v Slobodnom vysielači raz za dva týždne spolu so šéfredaktorom webu Konzervatívny výber Jurajom Poláčkom, ktorý je zároveň na čele konšpiračného webu Medzičas.sk.