O2 zapojila do kampane youtuberov Frlajsa a Zrebného

O2 zapojila do kampane youtuberov Frlajsa a Zrebného Reprofoto O2

Súčasťou novej kampane operátora O2, v ktorej komunikuje päťnásobné navýšenie dát v Zlatom a Platinovom O2 Paušáli za nezmenenú cenu, je aj online video s youtubermi Matejom Zrebným a Lukášom Frlajsom.

 

Dvojica sa hrá na počítači a pritom zistí, že O2 navýšilo päťnásobne dáta. V miestnosti je v zapätí 5 Frlasov a 5 Zrebných.

Nápad pochádza z dielne agentúry TRIAD Advertising, pričom na realizácii spolupracoval s agentúrou Oliver Agency. „Zobrali sme známu youtuberskú dvojicu a jednoducho z nej urobili desaťčlennú tlupu plnú energie,“ hovorí kreatívny riaditeľ Vlado Kurek. „Jednak sme tak vytvorili jasnú vizuálnu metaforu tejto pozitívnej zmeny a zároveň sme pracovali s niekým, kto internet a jeho obsah doslova stelesňuje.“

„Veríme, že naša nová ponuka je veľmi atraktívna, keďže práve dáta sú niečím, čo dnešná nielen mladšia generácia musí bezpodmienečne mať. Snažíme sa im preto túto ponuku priblížiť cez tých, ktorých dennodenne na internete sledujú“, uzatvára šéfka komunikácie O2 Tereza Molnár.

Na kampani spolupracovali produkčná spoločnosť Revers a režisérka Paulína Mačáková.

VIZITKA KAMPANE:

Chief creative & strategy director: Martin Woska
Creative director: Vlado Kurek
Copywriter: Vlado Kurek, Matúš Hliboký
Digital strategist: Alan Holub
Social media brand manager: Martin Luther
Account manager: Zuzana Bosmanová
Produkcia: Revers
Réžia: Paulína Mačáková