365 je najlepšia banka na sporenie. Odkazujú Vec a Tono S. v novej kampani 365.bank a ukazujú Slovákom, ako sporiť (VIDEO)

365 je najlepšia banka na sporenie. Odkazujú Vec a Tono S. v novej kampani 365.bank a ukazujú Slovákom, ako sporiť (VIDEO)

Míňať je ľahšie ako sporiť. V 365 banke sa však dá oboje naraz. Stačí nastaviť si v appke automatické sporenie – Syslenie. Každý nákup sa zaokrúhli a drobné banka uloží na samostatný sporiaci podúčet. Ak ste šetrný typ a chcete mať ešte väčší prehľad o svojich úsporách, presuňte si ich na sporenie s cieľom. 365.bank dnes spúšťa novú vlnu svojej komunikácie zameranú na sporenia.

 

„Odriekaš si, odkladáš si a potom skladuješ peniaze na bežnom úcte? Prestaň si konečne odkladať a začni sporiť,“ prihovára sa v kampani známy slovenský raper Branči Kováč alias Vec a odkazuje, že „Tvoje peniaze pre teba už urobili dosť. Sprav aj ty niečo pre ne. Nastav si z každej platby v 365 zaokrúhľovanie, drobné ti pripíšeme a zhodnotíme s parádnym úrokom 3,65 % ročne“.

Jedným zo sporení, ktoré v kampani prezentuje 365.bank, je Syslenie. Ide o typ automatického sporenia, kde zaokrúhľuje platby kartou za nákup podľa zvoleného pravidla alebo využíva takzvaný bezcentový účet. Tento účet sa týka nielen platieb v obchodoch, ale aj prevodov na účte, keď sa každá transakcia automaticky zaokrúhli na celé eurá. V oboch prípadoch sa suma, o ktorú sa platba zvýšila, prevádza na sporiaci účet. Peniaze zo sto takto zvýšených operácií mesačne sa úročia 3,65 percenta ročne.

„Zámerom našej kampane je ukázať ľuďom, ako si dokážu jednoducho, bezbolestne a prehľadne šetriť svoje peniaze. Či už na sporení s konkrétnym cieľom alebo automaticky zaokrúhľovaním platieb. Zároveň v oboch prípadoch sa im úročia jedným z najvyšších úrokov na trhu. Chceme takto ukázať, že 365 je naozaj najlepšia voľba pri sporení,“ vysvetľuje Juraj Šnirc, head of 365.marketing.

Odporúčame aj: Toto sú štyri najčastejšie zlozvyky Slovákov pri sporení

Syslenie však nie je jediný produkt, na ktorý mieri aktuálna kampaň 365.bank. Druhým je sporenie s cieľom. Pomocou appky si možno zvoliť až 50 rôznych sporiacich podúčtov, na ktorých sa dajú odkladať peniaze s vopred definovaným účelom. Pridávať či vyberať ľubovoľné sumy peňazí možno kedykoľvek a bez poplatkov. Samozrejmosťou je okamžitý prehľad o tom, koľko peňazí je na účte či k akému termínu sa má nasporiť zvolená suma. V tomto prípade je úroková sadzba nastavená na stále zaujímavých 0,365 percenta ročne.

 

Kampaň 365.bank, ktorá sa prezentuje ako najlepšia banka na sporenie, štartuje už dnes a bude nasadená v TV, ako aj v online priestore a na sociálnych sieťach. Spoty nahovoril okrem Brančiho Kováča alias Vec aj reper zo skupiny Ultrazvuk Tono S. Hudbu zastrešil producent DJ Jimmy P. Zachytíte v nich aj kultový výrok „Škoda, že si nedáš“ z obľúbeného talianskeho filmu o účtovníkovi Fantozzim, ako reakciu na situáciu, keď človeku nevystačí rozpočet na drink. Spoty pochádzajú z dielne agentúry Wiktor Leo Burnett.

 

Vizitka kampane:
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Dominika Múdra, Vladimír Lefik
Art Director: Tomáš Galajda
Copywriter: Martin Motáček
Account Manager: Michal Kopriva
Produkcia: JOJ Production – Petra Géciová, Katarína Kintlerová
Animácia:  tru kru