Poštová banka odmietla účinkovanie Zuzany Fialovej vo svojej novej kampani (VIDEO)

Poštová banka odmietla účinkovanie Zuzany Fialovej vo svojej novej kampani (VIDEO) Reprofoto Poštová banka

Známa herečka je aj nie je tvárou novej kampane Poštovej banky.

 Nová vianočná kampaň Poštovej banky k Pôžičke za 0% je maximálne strohá a jednoduchá, v printe dokonca napísaná rukou na papieri vytrhnutom zo zošita.


"Ponuka tak výhodná, že nepotrebuje ani celebritu, šteniatka či iné pozlátka a na leták ju stačí napísať rukou... v tomto duchu sa nesie nová komunikačná kampaň Poštovej banky k Pôžičke za 0%," píše banka v tlačovej správe.

Kampaň pozostáva zo série 10-sekundových hard-sale spotov, v ktorých -podobne ako herečka - sú aj nie sú šteniatko, sánky či stromček.

„Pokračujeme v kampaniach, kde hlavnú úlohu zohráva produkt. Opäť ho komunikujeme čo najjednoznačnejšie, aby sa kompletná informácia o ponuke dostala ku klientovi na prvé počutie a na prvé vzhliadnutie,“ uvádza head of marketing Poštovej banky Silvia Wederlová.

Pôžičku za 0% banka ponúka od 21. októbra 2019 bez poplatku za poskytnutie. Klient môže požiadať o 600, 800 alebo 1000 eur s úrokom 0% ročne, so splatnosťou 20 mesiacov. Podmienkou poskytnutia pôžičky je jej čerpanie a splácanie z účtu v Poštovej banke.

Za kreatívou je agentúra Wiktor Leo Burnett. „Pôžička s 0% úrokom je sama o sebe unikátny produkt, preto k nej vždy pristupujeme inak, ako k bežnému úveru. Jednoduchý insight sme pretavili do viacerých exekúcií a ja pevne verím, že kampaň v predvianočnom reklamnom bloku zasvieti. A samozrejme, ďakujem Zuzane Fialovej, že si takto dokáže zo seba vystreliť,“ povedal Martin Keder, kreatívny riaditeľ WLB.

Kampaň je rozpracovaná vo viacerých mediatypoch, najmä v televízii, digitále, printe a v outdoore. „Stavili sme na jednoduchosť, stručnosť a celé sme to podčiarkli vtipom. Veríme, že aj v predvianočnom čase dokážeme klientov zaujať a zároveň pobaviť i bez rolničiek, svetielok, bohato ozdobených stromčekov a ďalších sladkých záberov, ktoré chytajú za srdce,“ dodáva S. Wenderlová.

Vizitka kampane:
Klient: Poštová banka
Produkt: Pôžička s úrokom 0 %
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
CD: Martin Keder
AD: Martina Mihálová
CW: Veronika Podmaková, Martin Keder
ACC: Juraj Výboch, Simona Bobeková, Ladislav Fazekaš
Produkcia: JOJ Production: Katarína Kintlerová, Petra Géciová
Réžia: Martin Keder, Martina Mihálová
Kamera: Juraj Chlpík
Zvuk: Bajko