Luddo a Moya už rozbaľujú doma darčeky. Kúpou zvýhodnených zariadení podporíte aj dobrú vec (VIDEO)

Luddo a Moya už rozbaľujú doma darčeky. Kúpou zvýhodnených zariadení podporíte aj dobrú vec (VIDEO) Reprofoto spot O2

Vianoce sa blížia, a O2 ponúka extra vianočný bonus na zariadenie až do výšky 240 EUR pre nových aj existujúcich zákazníkov O2 SMART Paušálu, a to na tri vybrané zariadenia. Robotický vysávač Xiaomi, Smart TV Samsung, či tablet Lenovo budú hitom tohtoročných Vianoc.

„Získať tieto zariadenia teraz môže každý, tak aj naše roboty Luddo a Moya si ich zadovážili. Tieto vianočné darčeky prídu doslova samy a vy im neodoláte. Stačí ich len pustiť dnu, podobne ako to urobia Luddo a Moya v samotnom spote,“ hovorí Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2.

Kampaň je zložená z troch spotov, pričom každý je venovaný inému hrdinovi Vianoc v O2, či už je to vysávač, telka alebo tablet. Spot vykresľuje dokonalú vianočnú atmosféru a je doprevádzaný hitom skupiny Chicago „If you leave me now“.

„V kreatívnom koncepte využívame aj metaforu s domácimi miláčikmi, ktoré pre Ludda a Moyu predstavujú nerozlučných parťákov,“ dodáva Petrášová.

„Stáli sme pred výzvou nájsť v (na prvý pohľad) „chladnej“ propozícii silnú vianočnú emóciu. Trúfam si povedať, že výsledok musí roztopiť aj srdce, ehm, robota,“ hovorí kreatívny riaditeľ agentúry Oliver, Juraj Bartoš. Kľúčom bolo podľa Bartoša štylizovať robotický vysávač, televíziu a tablet z vianočnej ponuky operátora, do polohy domácich miláčikov.

Vďaka kúpe zariadenia aj dobrý pocit na duši

Zákazníci O2 teraz navyše kúpou týchto zariadení podporia aj program BUDDY, ktorému bude venovaná časť výťažku z predaja. Program BUDDY sa teší dlhoročnej podpore zo strany Férovej nadácie O2. Jeho cieľom je pomáhať deťom, ktoré nemôžu vyrastať v rodine, pripraviť sa na samostatný život.

„Podpora projektov akým je aj BUDDY, nám už dlhodobo dáva veľký zmysel, pretože práve deti, ktoré nemajú možnosť vyrastať v rodine, najviac cítia potrebu pomoci pri zaradení sa do bežného dospelého života. Sme radi, že dobrým ľuďom v programe BUDDY ich osud leží na srdci a snažia sa ich pripraviť na výzvy, ktoré ich čakajú v budúcnosti,“ hovorí o podpore Buddyho Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 a členka správnej rady Férovej nadácie O2.

„Som veľmi vďačný za dôveru a lásku, ktorú som od svojej rodiny dostal. Takmer 5000 detí u nás však nevyrastá vo svojich rodinách, ale v Centrách pre deti a rodiny. Iba ich úplné prijatie a cielená, individuálna starostlivosť môže riešiť ich hlboko zakorenené traumy a rozvíjať ich potenciál. Preto v programe BUDDY hľadáme, vyberáme, školíme a spájame dobrovoľníkov s deťmi z centier. Tí sa každý týždeň stretávajú s deťmi mimo centra a venujú im to najvzácnejšie, čo majú - svoj čas, priateľstvo, dôveru a lásku. Aj vďaka spolupráci s O2 budeme môcť nájsť a dlhodobo sprevádzať viac dobrovoľníkov a pomôcť viacerým deťom, ktoré nemôžu vyrastať v rodine, zaradiť sa do spoločnosti,“ hovorí Ladislav Kossár, zakladateľ OZ PRO VIDA a programu BUDDY.

Kampaň štartuje 10.11. a bude prítomná v TV, rádiu, OOH, printe a online.

Vizitka kampane:

Produkcia: Alien studio
Réžia: Dano Dekan
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Oliver Agency
Creative director: Ďuro Bartoš
Strategic planner: Juraj Pobjecký, Emil Myjavec
Art director: Lukáš Karásek, Jakub Reken, Michal Hazior
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Account manager: Katarína Arbe, Ivana Imreová, Michaela Ostricová