Veronika Velez Zuzulová a Petra Vlhová sú tvárami novej imidžovej kampane UNIQA (VIDEO)

Veronika Velez Zuzulová a Petra Vlhová sú tvárami novej imidžovej kampane UNIQA (VIDEO) Foto: UNIQA

Tvárami novej reklamnej kampane UNIQA k 30 výročiu fungovania poisťovne sú úspešné slovenské lyžiarky Petra Vlhová a Veronika Velez Zuzulová.

Kampaň z dielne agentúry Triad Advertising a Toxpro ukazuje obe športovkyne v nešportovom domácom prostredí. Veroniku Velez Zuzulovú doma, ako sa hrá so synom a Petru Vlhovú ako sa vybaľuje z ciest.

„Reklamný koncept sa opiera o fakt, že naši klienti majú rôzne životné situácie a potreby. Tieto skupiny sú v našom koncepte reprezentované Petrou Vlhovou a Veronikou Velez Zuzulovou. Každá z nich sa nachádza v inom životnom štádiu, potreby každej sú odlišné. Cieľom kampane je ukázať, že vieme poskytnúť riešenie tak pre tých, ktorí sú zameraní na zážitky, rýchly životný štýl, dosahovanie výkonov a cestovanie, ako aj rodiny, ktoré potrebujú viac stability a ich životné hodnoty sa prirodzene zmenili,“ vysvetľuje koncept kampane riaditeľka PR a marketingu UNIQA Silvia Vlasková.

Reklamné spoty sú počas novembra na JOJ aj Markíze. Sponzorské reklamné spoty sú nasadené aj na RTVS počas vysielania priamych prenosov zo zjazdového lyžovania až do marca 2021. Súčasťou kampane je aj rádiový spot na staniciach Rádio Expres, Fun Rádio, Rádio Vlna a Rádio Slovensko a online reklama.

„Nakrúcali sme počas korona obdobia za prísnych bezpečnostných opatrení. Napriek tomu si to Veronika užila, keďže nakrúcala so svojim malým synovcom Timom (mimochodom, už teraz skvelým lyžiarom), s ktorým sa počas jednotlivých scén navzájom rozveseľovali. Ani nakrúcanie s Petrou sa samozrejme nezaobišlo bez obmedzení. V miestnosti bolo maximálne 5 ľudí, všetkým sa merala teplota, všade bola dezinfekcia, rúška a rukavice,“ hovorí Silvia Vlasková z UNIQA.