Kofola ohlasuje Vianoce s KofoMäkkúšmi aj tradičným prasiatkom (VIDEO)

Kofola ohlasuje Vianoce s KofoMäkkúšmi aj tradičným prasiatkom (VIDEO) Reprofoto youtube Kofola

Tradičná reklama so zlatým prasiatkom a hláškou „nie nie, ja nemusím, ja už ho vidím“ bude súčasťou vianočnej kampane Kofoly aj tento rok. Súčasťou kampane sú tento rok špeciálne KofoMäkkúše - vianočná kolekcia ponožiek, šálov a čiapok, ktoré Kofola "uplietla" spolu so značkou Fusakle.

Kofomäkkúše je vianočná kolekcia ponožiek, šálov a čiapok je zároveň súčasťou vianočných reklamných spotov značky.

„Tento rok začíname kampaň o niečo skôr, aby sme dali fanúšikom Kofoly včas vedieť o novej kolekcii kofoláckych darčekov,“ popisuje dôvod štartu kampane už na začiatku novembra Nikola Gschwentnerová, manažérka značky Kofola.

Tohtoročnú vianočnú reklamu Kofoly so sloganom „Ak sa nepletiem, Vianoce už idú sem“ doplní animácia prasiatka s klbkom vlny, ktoré si oblieklo práve ponožky a šál z vianočnej
e-shopovej kolekcie KofoMäkkúšov od Fusakle. Pletený motív sa otlačil aj do etikiet Kofoly Original 2L a 1,5 L a vianočných limitiek Karamel 2L a Jablko so škoricou 2L. „Popletené“ Vianocami sú aj sociálne siete Kofoly a komunikácia v predajniach.

Výťažok z predaja vianočných KofoMäkkúšov poputuje na podporu slovenských výrobcov textilu, oblečenia a obuvi, združených v iniciatíve Obleč sa doma. „Už teraz môžeme prezradiť, že máme v pláne celý výťažok investovať späť a vytvoriť tak ďalšie príležitosti pre lokálnych výrobcov. Namiesto oslovovania zahraničných partnerov sa chceme aj v budúcnosti spájať s miestnymi tvorcami,“ povedala Nikola Gschwentnerová.

Kofoponožky od Fusakle však budú aj odmenou za nákup celého 6-packu Kofoly v spotrebiteľskej súťaži, ktorá trvá do 31. 12. 2021.

Kofola už tradične pred sviatkami doplnila svoje portfólio aj o dve vianočné limitované edície, tentokrát v príchutiach Kofola Karamel a Kofola Jablko so škoricou.

 Vizitka kampane:

Kreatívny koncept a supervízia: Justmighty Agency
Produkcia spotu: Overhere
Kľúčové vizuály a rozpracovanie: Justmighty Agency
PR: 1st CLASS AGENCY (SK), Lesensky.cz (CZ)
Mediálna agentúra: Digiline