365.bank prichádza s novou kamapňou, v ktorej rozvíja pozicioning digitálnej banky s pobočkami (VIDEO)

365.bank prichádza s novou kamapňou, v ktorej rozvíja pozicioning digitálnej banky s pobočkami (VIDEO) Foto: 365.bank

Trišesťpäťka odštartovala jesennú kampaň, v ktorej nadväzuje na svoju doterajšiu komunikáciu a pozicioning. Nosným produktom je spotrebný úver, ktorý jej klienti vybavia digitálne, ale aj osobne v pobočkách banky. Ústredným a zjednocujúcim vizuálnym prvkom, ktorý naďalej komunikuje v rámci všetkých kanálov, je tlačidlo s výzvou „push the button“.

 „U nás v 365.bank sa klienti nemusia deliť na tých, ktorí preferujú digitálny kanál a na tých, ktorým vyhovuje osobný kontakt. Oba tieto svety môžu navzájom fungovať a Trišesťpäťka je toho dôkazom. V aktuálnej kampani tak rozvíjame posolstvo „môžeš všetko, nemusíš nič“. Do spotu, v ktorom je zachytená atmosféra predvianočného obdobia, vraciame aj obľúbenú postavu Bohdana, na ktorého sa naši fanúšikovia a klienti dopytovali,“ hovorí Silvia Žuffa, head of marketing v 365.bank.

Trišesťpäťka v rámci kampane komunikuje spotrebný úver, pričom z jej značky sa odvíja aj jeden z hlavných parametrov produktu, a to úroková sadzba. Tú môžu jej klienti získať už od 3,65 % ročne.
V spote pritom korporátny hlas v podaní Dominiky Morávkovej-Zeleníkovej interaguje a komunikuje priamo s ľuďmi na obraze. V tomto prípade si v ňom dokonca zahrali aj viacerí zamestnanci banky.
V kampani pritom ani tentokrát nechýba výzva „push the button“, ktorá vyjadruje, že pre spotrebný úver sa jeho symbolickým stlačením môže rozhodnúť každý. Bez ohľadu na to, či uprednostňuje osobný kontakt alebo preferuje digitálny kanál.

Banka však v tomto prípade zakomponovala aj ďalšie posolstvo, ktoré má podprahovo a v súvislosti s vianočnou symbolikou pripomenúť aj potrebu spolupatričnosti a zjednotenia spoločnosti.
Nová kampaň 365.bank bude nasadená od dnešného dňa v rámci ATL, BTL, ako aj na sociálnych sieťach a pochádza z dielne jej dvornej reklamnej agentúry Wiktor Leo Burnett.

Vizitka kampane

Klient: 365.bank
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Director: Tomáš Galajda, Karol Krištofovič
Graphic Designer: Terézia Ščasnovičová
Copywriter Senior: Martin Motáček Copywriter: Lucia Kekeňáková
Account Manager Senior: Michal Kopriva Account Assistant: Denis Kostelanský
Produkcia: Leopard production
Vedúci výroby: Martin Repka
Produkcia: Emília Šimeková, Filip Meňky
Réžia: Dano Dekan
DOP: Michal Babinec