O2 oslavuje 15 rokov s novou kampaňou a s Maxom, ktorého stvárnili až štyri psy (VIDEO)

O2 oslavuje 15 rokov s novou kampaňou a s Maxom, ktorého stvárnili až štyri psy (VIDEO) Reprofoto youtube O2

O2 oslavuje v týchto dňoch 15. narodeniny, a pri tejto príležitosti prichádza s novou kampaňou a novým hrdinom, ktorým je tentokrát doga Max.

V novom spote sa objavuje doga Max, brázdiaca ulice, parky a záhrady, len aby priniesla niečo veľké. Kampaň kreatívne pripravila agentúra Free Andy. „Max je tak trochu večne prerastené šteňa. Obrazne aj doslova, ako určite zistí každý, kto si spot pozrie. Vie podať labku, sadnúť si, bežať pätnásť rokov za jedným frisbee a na povel aj rozpráva,“ približuje Juraj Bartoš, kreatívny riaditeľ Free Andy a duchovný majiteľ tejto dogy.

Max v spote ešte ako šteňa vybehne za plot hľadať hodené frisbee, pričom postupne rastie a získava skúsenosti, až sa nakoniec vracia ako dospelý, rozprávajúci pes. „Maxova životná púť prezentuje dôležité hodnoty a míľniky O2, ktoré sa pre značku za tých pätnásť rokov stali charakteristickými,“ dopĺňa Juraj Bartoš.

„Celých pätnásť rokov sme prinášali veľké veci pre jednoduchší život našich zákazníkov. A plánujeme v tom pokračovať aj ďalej,“ povedala Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky. „Aby to ľudia spolu s nami mohli osláviť, pridávame svojim zákazníkom 15 GB extra dát navyše a pre celé Slovensko sme pripravili špeciálny darček v podobe služby VOYO na 3 mesiace bezplatne, čo predstavuje hodnotu až 17,97 EUR,“ dodala. 

Fyzicky sa do Maxovej kože vžili až štyri psy. Maras, Mabel, Murcia a Magno, hlas Maxovi prepožičal Ivo Gogál. Produkciu spotu mala na starosti agentúra Hitchhiker v spolupráci s lisabonskou produkciou Zoom Films. Režisérom je Roman Valent a kameramanom Jan Prahl. O Maxov facelift sa postaralo 3D štúdio Alien. Technicky sa vzhľadom na náročnú a nevyspytateľnú prácu so živými psami točilo na 40 frameov, čo je veľmi netypický formát, informuje O2 v tlačovej správe.

Spot je možné vidieť aj v vysokom 4K rozlíšení.

Kampaň odštartovala 15. februára a potrvá do konca apríla 2022. Prebiehať bude v TV, rádiu, OOH, printe a online.

Vizitka kampane:
Produkcia: Hitchhiker Films, Zoom Films, ALIEN Studio
Réžia: Roman Valent
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Hudba: Fat Music, Viktor Hazard
Agentúra: Free Andy
Creative Director: Juraj Bartoš
Account Director: Anh Doan
Account Manager: Veronika Zacharová
Strategic Planner: Jiří Korpa Ondo, Emil Myjavec
Art Director: Michal Hazior, Jakub Reken
Copywriter: Juraj Bartoš, Marek Surovec, Adam Jánoš, Tomáš Slobodník