365.bank spúšťa kampaň na termínovaný vklad. Rozvíja v nej motív priateľskej banky (VIDEO)

365.bank spúšťa kampaň na termínovaný vklad. Rozvíja v nej motív priateľskej banky (VIDEO) Foto: 365.bank

V najnovšej kampani Trišesťpäťka nadviazala na svoj doterajší komunikačný koncept, ktorého zjednocujúcim prvkom je výzva „push the button“. V aktuálnom spote rozvíja filozofiu priateľskej banky, ktorá je jednou z jej kľúčových motívov. Zároveň je práve tento parameter najvyššie hodnoteným CX ukazovateľom banky zo strany jej klientov.

Spot sa odohráva priamo v pobočke banky a jeho ústrednou postavou je postavička Bohdan, ktorý sa zobrazuje v jej kampaniach, odkedy spustila komunikáciu k svojmu repozicioningu. Trišesťpäťka buduje svoju filozofiu priateľskej banky nielen v rámci neformálneho tone of voice smerom ku klientovi, ale navyše aj „pet friendly“ pobočkami, píše banka v tlačovej správe.

„Trišesťpäťku sme od začiatku vzniku banky budovali okolo klienta. Odštartovali sme ju netradične v beta prevádzke a keďže je „customer centric“ prístup súčasťou DNA značky, kladieme naň dôraz a rozvíjame ho aj po repozicioningu, a to v rámci hodnoty priateľská banka. Naša neformálna komunikácia a tone of voice založený na tykaní sa odlišujú od iných korporácií a tradičných bánk, a zároveň sú jedným z hlavných diferenciátorov Trišesťpäťky, ktorý budeme strategicky rozvíjať aj naďalej,“ hovorí Silvia Žuffa, head of marketing v 365.bank.

Nová kampaň 365.bank, ktorá pochádza z dielne jej dvornej reklamnej agentúry Wiktor Leo Burnett, je nasadená v rámci ATL, BTL, ako aj na sociálnych sieťach. Banka v nej komunikuje zvýhodnený termínovaný vklad s 2-percentnou úrokovou sadzbou ročne. Výzva „push the button“, ktorá sa objavuje v závere každého spotu, je vyjadrením, že sa pre tento produkt symbolickým stlačením tlačidla môže rozhodnúť každý jej klient.

Vizitka kampane:
Klient: 365.bank
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Vladimír Lefík 
Art Director: Karol Krištofovič
Copywriter Senior: Martin Motáček
Copywriter: Kristína Pavlendová, Martin Motáček
Account Director: Michal Kopriva
Produkcia: Leopard production
Vedúci výroby: Laura Hošoffová
Produkcia: Petra Burianová, Emília Šimeková