Slovenská sporiteľňa v novej kampani podporuje rovnosť šancí

Slovenská sporiteľňa v novej kampani podporuje rovnosť šancí

Kampaň #BUDUCNOSTjeDOMA prináša pohľad do interného prostredia banky, ktorá presúva svoje call centrum priamo do domácností zamestnancov. Slovenská sporiteľňa tak bude prvou bankou, ktorá od apríla 2024 umožní fungovanie celého call centra formou home office.

 

Otázka „Kde sa vidíte o päť rokov? V Poprade, v Brezne, v Senici, v Kysaku. V našom call centre pracujete z pohodlia domova. Budúcnosť je doma,“ je ústredným textom kampane v online a rádiu.

Slovenská sporiteľňa kampaňou pristupuje k náboru nových zamestnancov inkluzívne. Cieľom je poskytnúť prácu z domu ľuďom z mesta i dediny, študentom a študentkám, rodičom na materskej či dokonca zdravotne znevýhodneným, ktorí doposiaľ riešili mnohé bariéry, informuje banka v tlačovej správe.

„Sme banka, ktorej záleží na lepšej budúcnosti v každom regióne našej krajiny. Rozhodli sme sa preto osloviť tých, ktorí si svoju budúcnosť predstavujú doma, či už dobrovoľne alebo im vycestovať za prácou nedovoľujú okolnosti. Súčasne reagujeme na aktuálne trendy, ktorými chceme zefektívniť prácu našich poradcov,“ Radovan Cuper, šéf call centra Slovenskej sporiteľne.

Banka tak chce pomôcť zamestnancom a zamestnankyniam ušetriť náklady na dopravu, umožní pracovať na zmeny a zabezpečí technické vybavenie až domov. Súčasne získa možnosť zamestnať nových kvalifikovaných ľudí z regiónov a zvýši flexibilitu zákazníckej linky.

Základné piliere kampane tvorí audio spot, ktorý hlasom Kristíny Svarinskej a Tomáša Palondera komunikuje, že za prácou pre najväčšiu digitálnu banku na Slovensku nemusíte cestovať ďaleko. Spot imitujúci pohovor bude nasadený v rádiu Expres. Rovnako zasiahne poslucháčov na Spotify a Radia.sk. Súčasťou kampane sú aj  vizuály v kľúčových farbách banky, ktoré sú nasadené v podobe digitálnych bannerov a príspevkov na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane:

Klient: Slovenská sporiteľňa
PR Agentúra: DIVINO, Ateliér Pútnici
Creative Directors: Peter Rajčák, Denisa Pajkošová
Art Director/Design: Denisa Pajkošová, Marek Menke
Copywriter: Peter Rajčák
Strategy Director: Simona Mištíková
Account Management: Ema Beňová
Produkcia: Alexander Bori, PostPro Studio
Mediálna Agentúra: Wavemaker
Account Management: Hana Matyášová
Client Service Director: Michal Vážny
Digital media: Peter Povýšil