Chráň svoje bláznovstvá Petra Nagya doprevádza kampaň k novej SIM-ke O2 Junior navrhnutej pre rodičov

Chráň svoje bláznovstvá Petra Nagya doprevádza kampaň k novej SIM-ke O2 Junior navrhnutej pre rodičov

„Aj keď sú na mobile, stále sú to deti. Majte ich bláznovstvá pod palcom so SIM-kou O2 Junior“ znie v najnovšom kampaňovom spote od O2. Ústredným motívom sú malí uličníci, ktorí robia šibalstvá nielen vo fyzickom svete, ale aj v tom digitálnom. Atmosféru podčiarkuje známa melodická pieseň Chráň svoje bláznovstvá od Petra Nagya. Ide o ďalšiu kreatívnu kampaň nadväzujúcu na posolstvo „Pretože nám záleží“.

„Pri navrhovaní kampane sme vychádzali zo zistení, že rodičia chcú mať väčší prehľad o tom, čo robia ich deti v digitálnom svete. V kampani sme sa preto zamerali na metaforu detského uličníctva, ktorá ukazuje, že deti vedia ako v normálnom, tak aj v digitálnom svete kadečo vyparatiť,“ približuje komunikačný expert Lukáš Valla. 

Kampaň štartuje televíznym spotom, na ktorý sa bude napájať online komunikácia. Súčasťou kampane budú aj neobvyklé outdoorové formáty, ako napríklad mega-donut na billboarde, rollovací citylight, a tiež interaktívny streetart mural na fasáde bytovky v Starom Meste.

„Tvorili sme mimoriadne náročnú, ale verím, že aj užitočnú kampaň pre rodičov. Jej súčasťou je street art od OVE pictures, ktorý sa vyjadruje k téme detí v digitálnom svete. Niečo iné vidíte na ňom voľným okom, niečo iné cez vytvorený filter. Pretože pozerať sa na danú tému očami detí aj rodičov sme sa snažili v celej kampani,“ hovorí Vlado Kurek, kreatívny riaditeľ TRIAD-u.

 "Benefitmi SIM-ky O2 Junior sú jednoduché riadenie mobilnej spotreby, bezpečnostná ochrana pred neželaným obsahom a inými nástrahami internetu. Taktiež garancia toho, že dieťa sa vždy dovolá, pretože má neobmedzené volania a SMS na 3 telefónne čísla do všetkých sietí," píše operátor v tlačovej správe.

Vizitka kampane

Klient: O2 Slovakia – Lukáš Valla, Štefan Póša, Natália Sinay, Radka Rýzková, Veronika Vicenová
Agentúra: TRIAD
Creative director: Vlado Kurek
Chief Creative & Strategy Director: Martin Woska
Strategy: Šimon Gál, Monika Farkašová
Idea & Copywriter: Šimon Gál, Juraj Stehlík
Art director: Kamil Krajniak
Graphic Designer: Andrea Vargová, Miloš Karapancsik
Social media: Soňa Kočková
Account director: Martin Pajerský
Account manager: Natália Blašková, Nikola Fedorjaková
Produkcia: PROTOS PRODUCTIONS
Režisér: Jonáš Karásek
Kamera: Juraj Chlpík
Produkčný manažér: Andrea Mlynková
Postprodukcia: Studio Ekran
Originálna nahrávka: Peter Nagy - Chráň svoje bláznovstvá
Aranžmán: Viktor Hazard
Spev: Stella Surin