Demänovka má Demäpis

Demänovka má Demäpis Foto. demapis.sk

Spoločnosť St.Nicolaus prišla tento rok s netradičnou kampaňou na na bylinný likér Demänovka.Základom kampane je interaktívna microsite www.demapis.sk.


Na stránke demapis.sk môžu návštevníci odhaľovať skryté tajomstvá slovenskej prírody a môžu pridávať rady a tipy prostredníctvom svojich odporúčaní. Zatiaľ je tam príbeh o Megoňkách, kamenných guliach na Kysuciach a výzva na pridanie podrobností o Bešeňovských travertínoch pri Ružomberku.

Kampaň sa zameriava na menej známe zaujímavosti, ku ktorým sa dá len ťažko dopátrať. „Najúspešnejší objavitelia budú odmenení vecnými cenami od Demänovky a ich tipy predstavia na microsite www.demapis.sk a na facebooku Demänovky," píše spoločnosť v tlačovej správe.

„Zloženie Demänovky je prírodné, príroda jej dáva názov a možno aj vďaka tajnej receptúre ju môžeme považovať za náš slovenský poklad," hovorí Mária Miková brand manažérka značky Demänovka. „Aj preto sme sa rozhodli naďalej budovať toto prepojenie s prírodou a prostredníctvom kampane odhaliť skryté poklady a tajomstvá slovenskej prírody. Preto ich plánujeme, spolu s verejnosťou, objavovať a prinášať na stránke demäpis.sk tipy, napríklad na letné výlety," dodáva.

 

VIZITKA KAMPANE:

Názov agentúry: HEADS
Creative director: Marko Kolar
Account Manager: Romana Lazarová
Copywriter: Vladimír Križan
Timing kampane: 15.6. (6 wks)
ATL/BTL využité nástroje: Facebook, YouTube, Google GDN, POS, print, PR
Dĺžka kampane: 6 týždňov