Skylink prináša Wimbledon pre všetkých zákazníkov a predlžuje akciu Skylink Live TV

Skylink pre všetkých zákazníkov pripravil voľné vysielanie programov Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD počas celej doby trvania tenisového turnaja Wimbledon od 3. 7. do 16. 7. 2017. "Obidva programy budú voľne dostupné nie len na televíznej obrazovke, ale taktiež prostredníctvom služby Skylink Live TV, s ktorou je možné programy sledovať kedykoľvek a kdekoľvek na počítači, tablete či smartfóne, a to nie len v priamom prenose, ale aj zo záznamu vďaka 7-dennému archívu," píše spoločnosť M7 v tlačovej správe.

Navyše bude vysielanie týchto programov prístupné pre všetkých zákazníkov Skylinku aj v priebehu ďalších víkendov, a to až do konca prázdnin (stále od piatku, 18:00 do pondelka, 8:00).

Služba Skylink Live TV je v plnom rozsahu štandardne dostupná všetkým predplatiteľom programových balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, HD Plus, Kombi, Multi HD a Komplet a v akčnej ponuke, ktorej platnosť je po novom predĺžená až do 31. 8. 2017, taktiež všetkým ostatným zákazníkom Skylinku s uhradeným Servisným poplatkom.