Zmeny v programovej ponuke Skylinku, niktoré programy pribudnú, iné končia

Zmeny v programovej ponuke Skylinku, niktoré programy pribudnú, iné končia

Skylink zaradí nový hudobný program C Music TV, spustí program iConcerts v HD rozlíšení, a zaradí program Filmox Premium HD na predvoľbu Skylink Ochutnávka.

Predplatitelia programových balíčkov Multi HD a Komplet mali dodnes možnosť vidieť hudobný program iConcerts v štandardnom rozlíšení SD. Program je možné sledovať na rovnakej predvoľbe FastScan (181), ale s novými parametrami pre manuálne naladenie. Na predvoľbe FastScan 180 s technickými parametrami pôvodného programu iConcerts SD je nový hudobný program C Music TV.
C Music TV prináša klasickú hudbu v modernom pojatí a svetových umelcov. Prináša najnovšie hudobné videá zo svetovej scény, klasickú a filmovú hudbu, rozhovory s umelcami, živé vystúpenia a reportáže zo zákulisia. Program vysiela 24 hodín denne v anglickom jazyku a bez reklám.

Skylink Ochutnávka

K ďalšej zmene na predvoľbe Skylink Ochutnávka dôjde v utorok, 9. 1. 2018. Celý mesiac tam bude Filmbox Premium HD, prináša ocenené filmové lahôdky, tých najlepších hercov, známe hollywoodske scény a najlepšiu európsku kinematografiu.
Program je štandardne súčasťou balíčka Komplet, ale na obdobie nasledujúceho mesiaca ho budú môcť sledovať všetci zákazníci Skylinku.
Ukončenie distribúcie programov Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD

Vysielateľ programov Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD sa nedohodol s prevádzkovateľom satelitnej platformy Skylink, spoločnosťou M7 Group S.A., na pokračovaní distribúcie týchto programov na satelite Astra 23,5°E. Uvedené programy tak od 3. 1. 2018 prestávajú byť súčasťou balíčkov Kombi, Multi HD a Komplet.