Na TV Doma začína kriminálka Prípady pre Lauru II., prinášame podrobnosti

Na TV Doma začína kriminálka Prípady pre Lauru II., prinášame podrobnosti Foto: Warner Bros./TV Doma

Na TV Doma začal americký kriminálny seriál Prípady pre Lauru II. (The Mysteries of Laura). TV Doma ho vysiela každý pracovný deň - pondelok až piatok o cca 19.30.

 


Hlavnou postavou je detektívka Diamondová. V práci sa so zločinom nemazná, ale tí najväčší lotri... Ju čakajú doma!

 

O čom je seriál?

Zabudnite na drsných chlapíkov, pred ktorých pravačkou, presnou muškou a šťavnatými komentármi sa trasie každý na nesprávnej strane zákona, kto urobí tú osudovú chybu a skríži im cestu... Presnejšie, predstavte si namiesto nich skvelú detektívku oddelenia vrážd druhého okrsku newyorskej polície, na ktorú tá charakteristika taktiež sedí ako, ehm, povestná „riť na šerbeľ" – a už máte akú-takú predstavu o tom, kto je Laura Diamondová (Debra Messing)!

Jej život síce nikdy nebol práve jednoduchý, no teraz jej ho komplikuje ešte pár ďalších drobností. Napríklad to, že sa jej novým kapitánom nečakane stane jej onedlho už exmanžel Jake (Josh Lucas), pretože jej bývalý šéf Dan Hauser (Eric Colantoni) skončil za mrežami – kvôli vražde... S Jakeom je totiž Laura momentálne tak trochu „na nože", pretože ju veľmi ranilo, že ju podviedol. A ešte viac, že sa v poslednom čase práve nepretrhne so starostlivosťou o ich dva najväčšie poklady, nespratné dvojičky Nicholasa (Charlie Reina) a Harrisona (Vincent Reina).

No ani po podpísaní rozvodových papierov sa Laurin život nijako zázračne nezmení na prechádzku ružovou záhradou, jej súkromie a práca sú stále až príliš tesne previazané, no niečo v ňom sa predsa len pohne smerom, ktorý sa zdá byť ak už nie správny, tak aspoň veľmi, veľmi lákavý... Smerom k Laurinmu novému priateľovi, fešnému kuchárovi Tonymu (Neal Bledsoe).

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Prípady pre Lauru II.

Vlastne, aby bol jej súkromno-pracovný chaos úplne dokonalý, Jake krátko nato, ako jej prekvapivo opäť vyzná lásku, len zázrakom ujde hrobárovi z lopaty. Pre Lauru je to ťažšie, že so svojím ex, ktorý si po dlhej a náročnej rekonvalescencii na to vyznanie nespomína, musí po jeho návrate na okrsok spolupracovať ešte o čosi tesnejšie – stane sa totiž jej novým partnerom.