Novinárka obvinila Michaela Douglasa z nemravností

  

Novinárka, ktorá v minulosti pracovala pre hollywoodskeho herca Michaela Douglasa, ho teraz obvinila z nemravného správania. Novinárka a spisovateľka Susan Braudyová to dnes povedala v rozhovore v televízii NBC. Douglas už skôr vyhlásil, že podobný útok na svoju osobu očakáva a označil obvinenia za lož.

Braudyová pracovala koncom 80. rokov v Douglasovej produkčnej spoločnosti. "Myslel si zrejme, že je tak mocný, že si môže dovoliť všetko," vyhlásila. Herec si vraj pred ňou rozopol opasok a s rukou v nohaviciach "sa pohrával". Viedol tiež nemravné reči.

"Opakoval veci z rozhovoru s hercom Jackom Nicholsonom, s ktorým rád telefonoval o témach ako je päťdesiatka slangových výrazov pre jeho intímne partie," konštatovala Braudyová. Postihla ju vraj panika a začala hľadať dvere. O svojich skúsenostiach povedala priateľom, ale bála sa o nich hovoriť verejne.

Douglas vraj mnohokrát komentoval jej postavu a hovoril o tom, "aká by bola v posteli". Keď sa začala obliekať do čierneho, aby herca nedráždila, sťažoval sa, že chodí oblečená ako "tehotná mníška".

V rozhovore v denníku The Hollywood Reporter Douglas označil slová svojej bývalej spolupracovníčky za "nešťastnú a úplnú bájku". Jeho manželka, herečka Catherine Zeta-Jonesová, ho vraj v terajšej situácii veľmi podporuje. Už začiatkom januára v rozhovore pre server Deadline povedal, že útok na svoju osobu od bývalej zamestnankyne očakáva.