Markíza bude mať súťaž Najväčší víťaz, toto je jej moderátorka

Markíza bude mať súťaž Najväčší víťaz, toto je jej moderátorka Foto: Markíza

Televízia Markíza chystá novú súťaž o chudnutí.

"Už ste vyskúšali milión všakovakých diét, dali ste sa na cvičenie či beh, aby ste zhodili prebytočnú váhu a stále sa vám nedarí? Prípadne po úspešnom chudnutí sa kilá opäť vrátili späť ako bumerang? Vždy vám akosi chýba posledný krôčik k tomu, aby ste svoju snahu dotiahli do úspešného konca?

Tak presne pre takýto typ ľudí je určená nová šou Najväčší víťaz, ktorú momentálne pripravuje televízia Markíza," píše televízia.

Moderátorkou projektu, ktorý sa v USA úspešne vysiela už sedemnásť sezón, bude Monika Zázrivcová. Monika Zázrivcová sa narodila 1. apríla 1985.

Na televíznej obrazovke sa objavila prvýkrát ako súťažiaca v prvej časti SuperStar. Od roku 2005 je moderátorkou rádia Expres. V RTVS moderuje detskú súťažnú reláciu Daj si čas.

Cieľom projektu Najväčší víťaz nie je iba pobaviť divákov pred obrazovkami, ale zároveň aj reálne pomáhať a inšpirovať: "Chceme ozdraviť kúsoček Slovenska. Snáď to nevyznie nadnesene a neskromne, ale naozaj sa tešíme, že do rodín účastníkov pomôžeme vrátiť spoločné aktivity – s deťmi aj partnerské – teda harmóniu a radosť. Že rodičom sa vrátia zdravší potomkovia, ktorým sa zase splní sen ohľadne novej lásky či práce. A veríme, že adepti na Najväčšieho víťaza ukážu divákom že váha nie je bezpodmienečná, že nemusí ona zacvičiť s nami, ale my môžeme zacvičiť s ňou. A zvíťaziť!" povedala Andrea Žbodáková, ktorá je zodpovedná za výber súťažiacich.