Televízia stiahla z obrazovky moderátora, kvôli pľuvaniu

Televízia stiahla z obrazovky moderátora, kvôli pľuvaniu Reprofoto The Mirror

Televízia Sky Sports stiahla z obrazovky bývalého obrancu Liverpoolu Jamieho Carraghera, ktorý po sobotňajšej prehre Liverpoolu s Manchestrom United napľul z auta na dievča v inom aute. Carragher, ktorý od ukončenia kariéry pracuje ako odborný komentátor, neudržal pri odchode zo štadióna nervy na uzde a plúvancom reagoval na podpichovanie z druhého vozidla. Incident je zachytený na videu a vedenie televízie si Carraghera pozvalo na koberček.

Štyridsaťročný bývalý futbalista sa za svoje správanie ospravedlnil a označil ho za "okamih šialenstva". Zatiaľ nie je jasné, na ako dlho ho vedenie Sky Sports suspendovalo, o jeho budúcnosti v televízii sa bude jednať.

Carragher odchádzal zo štadióna Old Trafford a podľa videa z mobilného telefónu, ktoré zverejnili britská médiá, sa stal terčom posmechu od posádky okolo idúceho auta. Na zázname je počuť, ako na neho otec dievčaťa, ktorý si všetko nakrúcal, pokrikuje: "Smola, Jamie, chlapče. 2: 1." Jasne vidieť je aj pľuvanec, ktorý podľa komentára z auta zasiahol štrnásťročnú dievčinu na sedadle spolujazdca.