Česko Slovensko má talent bude mať novú dvojicu moderátorov. Kto to je?

Česko Slovensko má talent bude mať novú dvojicu moderátorov. Kto to je? Foto: JOJ

Siedma séria šou Česko Slovensko má talent na JOJ a českej TV Prima odštartuje na jeseň. A hneď s niekoľkými novinkami! 3ou bude mať novú porotu aj nové moderátorské duo. Moderátorkou bude herečka a stand-upistka Lujza Garajová Schrameková a jej parťákom bude herec a spevák David Gránsky, ktorý si talentovú šou dokonca vyskúšal na vlastnej koži.

Nahradia tak dvojicu Juniora a Marcela, ktorí moderovali spevácku šou doposiaľ. "Mám rada výzvy a myslím si, že moderovanie Česko Slovensko má talent výzvou určite je. Bude to pre mňa úplne nová poloha, takže, samozrejme, mám trošku stres, ale verím, že zabehnutá partia tvorcov bude pomáhať ´nováčikom´. Každopádne cítim, že si užijeme kopec srandy a tú mám ja veru rada!," povedala Lujza Garajová Schrameková.

Jej moderátoský kolega David Gránsky sa pred desiatimi rokmi zúčastnil speváckej šou X Factor, no moderovanie talentovej šou je preňho tiež novinka. "Na nakrúcanie Česko Slovensko má talent sa veľmi teším. Talent som vždy sledoval a baví ma na ňom najmä jeho rozmanitosť. Rozhodne je to pre mňa veľká moderátorská výzva. Trému nemám. Jediné, na čo som zvedavý, čo na môj výkon povie skvelý moderátor predošlých sérií Jakub Prachař, ktorý ma bude sledovať z poroty," hovorí Gránsky.

Tento rok bude zmena aj v porote. Na stoličky, ktoré budú rozhodovať o ďalšom osude talentov, si sadnú Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a ako nováčik Marta Jandová.