AMC Networks International má nového Country Managera pre SR a ČR

AMC Networks International má nového Country Managera pre SR a ČR Foto: AMC

 Novým Country Managerom AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) pre Slovensko a Českú republiku sa od pondelka 14. mája 2018 stane Marcel Mareš.


„Na tejto pozícii bude zastrešovať obchod a riadenie činností spoločnosti v regióne. Jeho hlavnou prioritou bude rozvoj obchodných príležitostí a zvýšenie profitability spoločnosti, ktorá v regióne ponúka spolu 15 tematicky zameraných televíznych staníc,“ píše spoločnsoť v tlačovej správe. Marcel Mareš bude súčasťou tímu Balázsa Hájosa, VP of Affiliate Sales.

„Sme radi, že Marcel Mareš prichádza do spoločnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe, a že tu zúročí svoje bohaté skúsenosti z mediálneho odvetvia. Jeho strategické uvažovanie bude pre ďalšie smerovanie spoločnosti kľúčové,“ hovorí Balázs Hájos.

Marcel Mareš pôsobil päť rokov v Discovery Communications – CEEMEA na pozícii manažéra pre obchod, distribúciu a business development.. Predtým pôsobil v oblasti FMCG v niekoľkých medzinárodných spoločnostiach ako Duracell International, Energizer alebo Philips.

AMC Networks International – Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločností na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc, sústreďujúcich sa na strednú a východnú Európu. Súčasné AMCNI – Central and Northern Europe portfólio ponúka televízne stanice v štyroch žánroch: športové: Sport1, Sport2, SportM, detské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+.